Noutati :

Vrei sa inveti contabilitate? Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis te ajuta

7 martie, 2016 - 03:18 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala (DFPP) organizeaza in perioada 21 martie – 8 aprilie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cursul de initiere pentru Contabil – cu utilizarea calculatorului.

Cursul are un caracter intensiv si pregateste personal pentru evidenta contabila primara, cu aplicatii in programul SAGA. Totodata, este un curs util care are aplicabilitate imediata si trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile.

Cursul se adreseaza atat persoanelor cu studii superioare, precum si celor cu studii medii care doresc sa se califice sau sa-i perfectioneze cunostintele in domeniu.

Programa de contabilitate are doua module care se intrepatrund: contabilitate primara si contabilitate asistata pe calculator. Temele care vor fi prezentate sunt: Notiuni introductive de contabilitate; Intocmirea, corectarea, arhivarea si reconstituirea documentelor primare; Inventarierea patrimoniului; Contul; Inregistrarea operatiunilor economico-financiare; Intocmirea balantei de verficare a situatiilor financiare; Monografie contabila.

Partea practica referitoare la intocmirea documentelor primare, inregistrarea in contabilitate a operatiunilor economico- financiare, obtinerea balantei de verificare se va face utilizand aplicatiile informatice. Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Membrii CCIAT beneficiaza de 10% reducere.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...