Noutati :

Vrei sa fii politist in Timisoara? Zeci de posturi sunt scoase la concurs!

28 decembrie, 2016 - 11:28 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
5

TIMISOARA. Zeci de posturi sunt scoase la concursul care va avea loc la finalul lunii ianuarie 2017, atat pentru absolventi de studii superioare, cat si pentru cei cu studii liceale.

CITESTE SI: ‘Ii vom usca!’ Ziua in care multi timisoreni vor plange!

Astfel, Politia Locala Timisoara va organiza concurs pentru ocuparea a 22 de posturi vacante, in perioada 23-27 ianuarie 2017.

La Biroul Ordine Publica sunt vacante 11 posturi de politisti locali, la Biroul Politia Pietelor – 1 post politist local, Biroul Patrulare Navala – 2 posturi politisti locali (din care unul la Compartiment Interventii Rapide), 2 posturi politisti locali la Serviciul Circulatie Rutiera, 1 post politist local la Serviciul Protectia Mediului si 1 post politist local la Serviciul Disciplina in Constructii si Afisaj Stradal.

CITESTE SI: Traseele mijloacelor de transport in comun din Timisoara au fost stabilite acum 50 de ani! Cand vor fi schimbate? 

De asemenea, se mai organizeaza concurs si pentru 1 post politist local la Biroul Monitorizare Video si 2 posturi consilier la Serviciul Resurse Umane (din care unul la Compartiment Informatizare si unul la Compartiment Protectia Muncii).

Data limita de depunere a dosarelor de concurs este 16 ianuarie 2017.

CITESTE SI: Au fost dezvaluite variantele pentru Podul Jiul ce se va construi in 2017, primul dupa 50 de ani in Timisoara. Unde ar putea aparea un al doilea? 

Proba suplimentara (proba sportiva pentru politistii locali, respectiv cea de testare a cunostintelor in domeniul tehnologiei informatiei pentru postul de la Biroul Monitorizare Video si Compartimentul Informatizare) se va desfasura in data de 23.01.2017, proba scrisa se va desfasura in data de 25.01.2017, urmand ca ulterior sa aiba loc si interviul.

Cei interesati pot afla informatii suplimentare accesand site-ul Politiei Locale Timisoara www.polcomtim.ro, sectiunea Concurs, sau la telefon 0256.206.011.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Poate ați vrut sa Spune-ți gardieni publici

  2. Astazi cele mai nasoale meseri sunt cea de politist si cea de profesor. Ca si politist nu ai nici o autoritate, in fata rechiniilor esti un soricel, iar institutia in sine ¨pute¨, cu mici exceptii. Poate sperii babutele cu patrunjel, in rest esti expus. A doua meserie nasoala este de dascal, nu ai nici o autoritate, mai ales in fata puslamalelor de bani gata, iti nenorocesti nervii cu toti idiotii. Mai bine sclav in Anglia, dar pentru mine si nu pentru vreo institutie, sau vreun grup politic, macar traiesc, nu doar supravietuiesc si nu imi mananc nervii si nu imi expun familia.

    • Baiatu,relaxeaza,relaxeaza,NU e pentru tine.Poate putina agricultura…

  3. Cata nerusinare…comunitarii anunta ca angajeaza…politisti…
    Oare daca le dadeau uniforme pe care scria ,,chirurg,,, ii numeau doctori si ii puneau sa opereze?

  4. Ma bucur pentru acest lucru