Noutati :

Vrei sa fii politist in Timisoara? Anuntul Inspectoratului Judetean de Politie

18 octombrie, 2017 - 01:17 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Cei care doresc sa devina politisti au o noua sansa. Scolile de agenti de politie orgnizeaza, in curand, un concurs de admitere pentru o noua promotie de elevi.

CITESTE SI: Aparitie luminoasa stranie, pe cer, in Timisoara. Ce spun astronomii Video 

Cei care au resedinta sau domiciliul in judetul Timis si isi doresc sa participe la concurs, isi pot depune dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, pana in data de 5 decembrie.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un candidat pot fi consultate pe site-ul www.tm.politiaromana.ro, la sectiunea CARIERA.

Probele ce urmeaza a fi sustinute, tematica si bibliografia vor fi afisate in cel mai scurt timp, atat pe site, cat si pe pagina de facebook a Politiei Romane.

CITESTE SI: Un tanar s-a sinucis in spital la Timisoara 

Reamintim tuturor candidatilor ca ultima admitere la scolile de agenti de politie a avut loc in luna septembrie a acestui an, atunci cand aspirantii la unul dintre posturile de politist au avut de treccut proba medicala, cea fizica, dat si testul scris (gramatica limba romana si  limba straina).

In perioada 13 – 21 ianuarie 2018, scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar” Campina si scoala de Agenti de Politie „Septimiu Muresan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o noua promotie de elevi. Durata studiilor la cele 2 scoli de agenti de politie este de 1 an.

Locurile scoase la concurs sunt repartizate astfel: 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi si 10 pentru minoritati) la scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar”, din Campina si 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi si 3 pentru minoritati), la scoala de Agenti de Politie „Septimiu Muresan” Cluj-Napoca.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...