Noutati :

Vrei sa fii inspector fiscal? ANAF face angajari! Ce conditii trebuie sa indeplinesti?

29 aprilie, 2015 - 02:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Fiscul isi intareste fortele in lupta anti-frauda! In 23 mai scoate la concurs nu mai putin de 159 de posturi.
Inscrierile se fac in perioada 22 aprilie- 06 mai 2015, in zilele lucratoare, intre orele 8:30 – 17:00 (luni-joi) si 8:30 – 14:30 (vineri).

Dosarele se depun de catre canditati la sediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (Directia generala a vamilor) din strada Matei Millo nr.13, sector 1, Bucuresti, parter, sala de sedinte.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai 18 ani impliniti, cetatenie romana si domiciliul in Romania si o stare de sanatate corespunzatoare functiei publice.

Dosarul trebuie sa contina urmatoarele documente:

a. cerere de inscriere privind participarea la concurs (imprimata fata-verso)
b. copia actului de identitate
c. copia certificatului de casatorie sau a altor acte, in cazul in care numele de pe actele de studii este diferit de cel de pe actul de identitate
d. copia diplomei de licenta sau echivalenta
e. copia carnetului de munca sau adeverinta doveditoare a vechimii in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, dupa caz
f. copia permisului de condurere, categorie B minim
g. cazierul judiciar
h. adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare, eliberata cu cel mult 3 luni anterior desfasurarii concursului

Concursul va consta in 3 etape:
1. selectia dosarelor de inscriere
2. proba scrisa
3. interviul

Mai multe detalii despre conditiile de participare gasiti aici!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...