Noutati :

Vrei sa fii arhitect? Meditatii gratuite de pregatire la Universitatea Politehnica din Timisoara

15 octombrie, 2019 - 12:21 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Potrivit unei traditii instituite cu multi ani in urma, Facultatea de Arhitectura si Urbanism a Universitatii Politehnica Timisoara vine si in acest an in sprijinul elevilor de liceu din clasele terminale care isi doresc sa urmeze aceasta facultate grea, dar in acelasi timp frumoasa. Facultatea organizeaza cursuri gratuite de pregatire pentru cei care vor sustine examenul de admitere la cele doua specializari: Arhitectura si Mobilier si amenajari interioare.

Cursurile se desfasoara in zilele de sambata, de la ora 10:00, din doua in doua saptamani, prima sedinta fiind programata in data de 19 octombrie, la sediul facultatii, strada Traian Lalescu nr. 2, la etajul V. in continuare, cursurile gratuite de pregatire, pentru primul semestru, au fost stabilite in 2 noiembrie, 16 noiembrie, 30 noiembrie, 14 decembrie 2019 şi 18 ianuarie 2020.

Cadre didactice pasionate si cu experienta vor asigura elevilor interesati o pregatire completa prin prezentarea programei de examen, aprofundarea noţiunilor complexe şi organizarea simularilor in condiţii identice cu cele de la admitere!

Elevii care vor sa participe la cursurile de pregatire trebuie sa aiba la ei coli albe (50×70), teu, echere, creioane grafice, creioane colorate, banda adeziva si coli A4.

Informaţii suplimentare se pot solicita la numarul de telefon 0256 40 40 21 sau pe mailul secretariatului: [email protected]Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Iti bati joc de tine daca alegi acest stil de viata! o spun din propria experienta, o mizerie!