Noutati :

Vrei sa devii arhivar sau sa te specializezi in domeniu? Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis te ajuta!

7 aprilie, 2016 - 03:06 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Cei care doresc sa isi actualizeze cunostintele si sa isi perfectioneze pregatirea profesionala au acum o noua ocazie. Conform Art. 31 din legea Arhivelor Nationale nr.16/1996, fiecare organizatie publica sau privata are obligatia sa isi organizeze un compartiment de arhiva, administrat de personal calificat.

In calitate de unic furnizor de formare profesionala acreditat al cursurilor de Arhivar si Arhivist din Regiunea Vest, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala (DFPP) organizeaza in perioada 18 aprilie – 17 mai 2016 (de luni pana vineri intre orele 1700– 2100), la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cursul de ARHIVAR (Cod COR: 441501).

Programul de formare este destinat persoanelor cu studii medii care fie ocupa functia de arhivar sau indeplinesc atributii pe linie de arhiva la nivelul unei organizatii si doresc sa-si actualizeze cunostintele, fie celor care doresc sa-si dezvolte competente in acest sens, sub indrumarea formatorilor in domeniu.

Programul este proiectat sa satisfaca atat cerintele institutionale de formare continua si dezvoltare de competente, cat si nevoile individuale de pregatire in domeniu, in concordanta cu legislatia si standardele in vigoare.

Competentele dobandite la finalizarea cursului vizeaza:
– Redactarea nomenclatorului arhivistic;
– Gestionarea fondului documentar;
– Prelucrarea documentelor;
– Utilizarea informatiilor din documente;
– Consevarea arhivei in depozit;
– Aplicarea normelor de protectie a mediului;
– Competente informatice;
– Competente de baza in matematica, stiinta, tehnologie.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Diplomele se elibereaza in maxim 30 de zile de la absolvire.

Membri CCIA Timis beneficiaza de o reducere de 10%, conform Ghidului de Servicii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...