Noutati :

Vrei sa cumperi miei vii de Paste, in Timisoara? Doar intr-un singur loc gasesti!

27 martie, 2015 - 12:06 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Ciobanii se pregatesc sa isi puna pe tarabe, de Paste, in Timisoara, cea mai buna marfa. Timisorenii vor putea cumpara miei, mai ales din piete, dar si din supermarketuri.

Directorul DSV Timis, Adrian Popa a declarat insa ca doar intr-o piata din Timisoara pot fi gasiti, anul acesta, mieii vii. Este vorba de Piata Badea Cartan, aici existand si conditiile necesare sacrificarii animalelor.

De asemenea, atat in Piata Badea Cartan, cat si in celelalte piete vor putea fi cumparate carcase de miel care au avizul DSV Timis.

Vom asigura asistenta in toate unitatile de taiere a ovinelor. Pe intreg teritoriul judetului vor actiona echipe mobile de medici veterinari care vor verifica circulatia animalelor, cat si modul de desfacere catre consumatorul final al produselor de origine animala. Vom actiona dupa un program prelungit, inclusiv in zilele de week-end, fiind la dispozitia consumatorilor in toata aceasta perioada”, a declarat Adrian Popa.

Timisorenii vor putea cumpara miei din piete, incepand din Saptamana Mare. Preturile vor fi similare cu cele de anul trecut.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Papa Francisc îi îndeamnă pe credincioși să nu mai mănânce miel de Paşte!

    “Nu mâncați miel de Paște! Printre cele mai vechi comunități creștine, mielul a fost reprezentat pe umerii păstorului și simboliza sufletul salvat de Hristos.

    Uciderea lui de Paşte nu are nicio bază în tradiția creștină, ci mai degrabă își are rădăcinile în Vechiul Testament. Este un ritual sângeros, în contradicție puternică cu conceptul Învierii, care aduce cu sine reînnoirea de credință și speranță.

    Este un ritual ce nu este necesar într-o societate ca a noastră, deja cufundată cu violență și moarte, care servește doar pentru a satisface interesele industriei alimentare”, a spus Papa Francisc.