Noutati :

Vrei sa colaborezi in domeniul constructiilor cu firmele din Ungaria? Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis te ajuta!

9 februarie, 2016 - 02:17 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita firmele timisene interesate in dezvolta relatii de afaceri cu omologi din Ungaria la un seminar de informare pe tema „Posibilitatii de colaborare romano-maghiare in domeniul constructiilor”.

Evenimentul are loc la Arad, in data de 17 februarie 2016, ora 11 si este organizat de Casa Nationala de Comert din Ungaria S.A, Reteaua de dezvoltare comerciala Central-Europeana – Biroul Regional Arad si CCIA Timis. Evenimentul va avea loc pe strada Mihai Eminescu nr. 55-57.

In cadrul intalnirii, vor fi prezentate:
– Rolul Camerei de Comert a Ungariei/Sectiunea Romano-Maghiara in dezvoltarea relatiilor economice bilaterale – Rák János Zoltán, secretar
– Andrea Kranowszky Nagy, Reteaua de dezvoltare comerciala CE
Birou Regional Arad
– Programul Interreg V-A Romania-Ungaria – Paul Lazarov, BRECO Arad
– Relatia Bancii OTP cu IMM-urile din Romania – Szabó Géza, director regional OTP Bank
– Sistemul de achizitii publice, erori intalnite in cadrul procesului de ofertare – Karina Cistelecan, expert

Evenimentul va fi urmat de intalniri B2B intre firmele romanesti si maghiare, iar pe parcursul evenimentului este asigurata traducerea in limba romana si maghiara.



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...