Noutati :

Vrei sa castigi bani la alegerile locale din Timisoara si din judet? Uite ce ai de facut!

13 martie, 2016 - 01:54 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Au fost facute publice criteriile pentru desemnarea membrilor Biroului Electoral. Astfel, cei care vor sa devina presedinti ai sectiei de votare sau loctiitori ai acestora trebuie sa completeze o cerere pentru admiterea in Corpul expertilor electorali din tara, pe baza de aviz favorabil sau pe baza de examen.

Cei care au mai participat la alegeri, pe aceeasi functie, la scrutinele anterioare, nu trebuie decat sa isi obtina avizele favorabile, printr-o cerere. Pe de alta parte, cei care nu au mai indeplinit astfel de functii vor fi nevoiti sa sustina un examen.

Modelul cererii pentru admitere in Corpul expertilor electorali din tara, pe baza de aviz sau examen, poate fi gasit pe site-ul institutiei,  Autoritatea Electorala Permanenta. Cererile trebuie completate integral, iar acestora li se anexeaza o copie a cartii de identitate si o copie a diplomei de studii.

Cei interesati sa isi depuna o dosarul pentru a supraveghea desfasurarea alegerilor locale din 5 iunie, in Timisoara sau in judet, trebuie sa isi depuna cererile la Autoritatea Electorala – Biroul Judetean Timis, de pe Bd. Revolutiei din 1989, nr.17, in Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...