Noutati :

Vrei sa accesezi fonduri prin Programul National de Dezvoltare Rurala? CCIA Timis te invata cum!

11 aprilie, 2016 - 12:49 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in data 20 aprilie 2016, cu incepere de la ora 10, in Sala CEDO a sediului CCIATdin P-ta Victoriei nr.3, conferinta cu tema:

Evenimentul se adreseaza fermierilor, investitorilor si autoritatilor locale care pot beneficia de fondurile europene acordate pentru dezvoltare rurala si isi propune sa abordeze acele aspecte care sunt extrem de utile pentru solicitant, atunci cand acesta decide sa acceseze un program de finantare nerambursabila.

Conferinta va fi sustinuta de reprezentanti ai Centrului Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale 5 Vest Timisoara si ai Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, alaturi de care se vor afla, in calitate de lectori, reprezentantii institutiilor financiare care sprijina potentialii beneficiari in accesarea fondurilor publice europene.

Aspecte dezbatute:
Prezentarea „Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020”, Ghidurile solicitantului, informatii privind sesiunile de depunere a proiectelor in 2016 pentru urmatoarele Submasuri de finantare din PNDR 2014 – 2020:
– sM4.1 – „Investitii in exploatatii agricole”;
– sM4.1a – „Investitii in exploatatii pomicole”;
– sM4.2 – „Sprijin pentru investitii in procesarea/ marketingul produselor agricole”;
– sM4.2a – „Investitii in procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol”;
– sM6.1 – „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”;
– sM6.2 – „Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zone rurale”;
– sM6.4 – „Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole”.

De la idee la proiect. Cerintele finantatorului. Beneficiari eligibili. Activitati eligibile. Criterii de eligibilitate. Criterii de selectie. Investitii eligibile.

Produse bancare specifice companiilor ce acceseaza fonduri europene – UNICREDIT BANK.

Participarea este gratuita pe baza invitatiei, iar termenul de inscriere este data de 18 aprilie 2016.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...