Noutati :

Vrei cariera militara? Inscrie-te la studii pentru a deveni jandarm!

13 martie, 2013 - 10:05 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Tinerii care doresc sa urmeze o cariera militara sunt asteptati sa se inscrie la studii de specialitate pentru a deveni jandarmi. Locuri sunt la cele trei scoli de specialitate din tara.

Incepand cu data de 11 martie, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis a inceput recrutarea candidatilor pentru admiterea din acest an.

La Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti, Facultatea de Politie, Ordine si Siguranta Publica, arma Jandarmi sunt 55 de locuri din care unul pentru romi si altul pentru alte nationalitati.

La Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Dragasani sunt 60 de locuri, din care unul pentru romi.

La Scoala Militara de Subofiteri si jandarmi din Falticeni sunt 50 de locuri

Informatii suplimentare se pot obtine de luni pana vineri intre orele 09.00-14.00, la serviciul Resurse Umane, telefon 0256/490990, interior 24507 si 24570.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...