Noutati :

Vrei calculatoare cu bani europeni? Aplica la un program despre care nu stie nimeni!

12 iunie, 2011 - 08:47 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

Operatiunea 2.3.1 se numeste, pompos, programul european prin care romanii isi pot achizitiona computere. Nu este nevoie decat de un proiect bine scris, iar banii vor veni curand!

Romania are la dispozitie 18,5 milioane de euro de la Uniunea Europeana in perioada 2007- 2013 pentru cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare pentru competitivitate (Operatiunea 2.3.1 – Sprijin pentru Start-up-uri si Spin-off-uri inovative, Axa 2, POS CCE), insa din 2008 (cand s-au deschis liniile de finantare) si pana in prezent s-au semnat contracte in valoare aproximativa de 15,5 milioane euro.

Firmele care pot depune proiecte pentru astfel de finantari trebuie sa activeze in domenii precum aeronautica/spatiu, tehnologii marine, energie, mediu/deseuri, biotehnologii/genomica sau echipamente medicale/biomedicale.

Daca pentru companiile de tip start-up se acorda finantari pentru firmele nou-infiintate care vor sa lanseze un produs care are calitati superioare fata de celelalte produse existente pe piata, finantarile nerambursabile pentru spin-off-urile inovative se acorda pentru companiile care utilizeaza o licenta deja brevetata si pe care vor sa o introduca in productie.

Una dintre firmele care au obtinut o finantare nerambursabila de pana la 127.000 de euro prin intermediul acestei linii de finantare este Solar Energy Interactiv din Pitesti.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...