Noutati :

Vox Technology Park ‘da tonul’ in ceea ce priveste stilul de viata modern din Timisoara

21 mai, 2018 - 09:00 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

Sute de timişoreni s-au adunat sâmbătă seară în clădirea de pe Calea Torontalului, nr. 69, să savureze apusul soarelui alături de prieteni, pe ritmuri muzicale. În jurul orei 18.00, porţile clădirii de birouri, cunoscute în sectorul rezdenţial drept unul dintre cele mai performante spaţii din România, s-au deschis, nu pentru IT-işti sau activităţi profesionale, ci, de data aceasta, pentru o petrecere care a avut loc la cel mai înalt nivel. Pe acoperiş.

În contextul în care Timişoara cunoaşte o dezvoltare alertă, zeci de clădiri sunt în proces de construcţie, dezvoltatorii de la Vox Technology Park vin cu idei noi, ce oferă tuturor celor care închiriază sau îşi achiziţionează o casă în cadrul proiectelor dezvoltate un stil de viaţă ce se ridică la standardele europene. Acest lucru este demonstrat prin sistemele performante integrate într-o arhitectură contemporană, certificarea de clădire verde şi mobilitatea electrică pe care o oferă tuturor timişorenilor care doresc să se deplaseze cu maşinile electrice, reprezentaţii clădirii de birouri se implică activ în viaţa comunităţii locale. Facilităţile menite să ofere un trai cât mai relaxat sunt un beneficiu evident, ce se pot cumpăra printr-un credit, însă dezvoltatorii oferă, în plus, un mediu prietenos, al cărui scop este acela de a-i scoate pe oameni din cotidian. Evenimente ce reunesc comunitatea locală, fie că este vorba despre evenimente de business sau altele cu obiectiv cultural, sportiv sau pur şi simplu petreceri relaxante de final de săptămână, aceste tipuri de acţiuni mută polul de interes al timişorenilor în Calea Torontalului. O spun sutele de timişeni care au participat la manifestările organizate de Vox Technology Park.

Sâmbătă seară, timp de şase ore, Vox Technology Park a fost gazda unei petreceri “spontane”. Invitaţii au aflat de locaţie cu o zi înainte de eveniment, iar intrarea s-a făcut pe baza unor brăţări. Printre invitaţi s-au aflat atât IT-işti, cât şi cunoscuţi oameni de afaceri din vestul ţării. “Publicul foarte bine selectat, cât şi momentul ales pentru un astfel de eveniment sunt foarte bine gândite. În sfârşit putem participa la o petrecere care începe la o oră decentă şi se termină la miezul nopţii, în felul acesta avem timp să ne simţim bine, în apusul serii şi să ne odihnim cât trebuie”, declară Cristina Lazăr, una dintre participante.

Ideea evenimentului spontan vine din partea lui Alexandru Roşca, Alexandru Bucătaru şi a lui Mihai Leonte, trei tineri care aduc un concept nou în ceea ce priveşte petrecerile de weekend. Aceştia aleg locaţii reprezentative din oraş, pe care le transformă în spaţii de socializare moderne, cu muzică de calitate, cocktailuri cu arome de sezon, savurate în compania unei comunităţi atent selectate.

Reprezentanţii Vox Technology Park promit şi alte surprize creative în viitorul apropiat, unele prin care speră să atragă atât publicul local, cât şi turiştii.

În spiritul şofatului responsabil, la finalul evenimentului, invitaţilor le-au fost puse la dispoziţie maşini electrice şi şoferi de la City Limo Service.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...