Noutati :

Vox Store primeste si in 2018 titlul de service premium Apple

25 ianuarie, 2018 - 02:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. 2018 este al treilea an consecutiv în care Vox Store primește certificarea de service premium Apple, fiind unul dintre cele mai bine cotate ateliere service de profil. Magazinul amplasat în centrul Timișoarei aduce pe piața locală cele mai noi device-uri și tehnologii Apple, precum și echipamente audio profesioniste.

Amplasat într-o clădire istorică de pe str. Alba Iulia, magazinul se integrează perfect în arhitectura urbană a zonei, fiind în același timp un reper vizual. Designul eclectic îmbină diverse elemente naturale și mizează pe contraste puternice în care tehnologia primează. Zona de așteptare dedicată clienților se constituie sub forma unui mic lobby extrem de primitor, decorat în stil industrial, care oferă posibilitatea testării produselor din magazin, de la device-uri Apple, la stații Marshall și alte echipamente audio.

Zona de vânzare a magazinului, construită în jurul ideii de lumină, este una minimalistă care pune în evidență produsele Apple, dar și accesoriile și echipamentele audio de înaltă calitate. Produsele expuse aici pot fi testate sub îndrumarea personalului din magazin, clienții beneficiind și de consultanță de specialitate în alegerea echipamentului business sau personal potrivit.

Pentru asigura cel mai bun suport pentru clienții săi, Vox Store oferă servicii de reparație și întreținere pentru orice device Apple cu garanție internațională, fără a afecta termenul sau validitatea acesteia.

În luna Decembrie a anului trecut, Vox Store a investit în achiziționarea unui echipament de ultimă generație care permite înlocuirea display-ului spart pentru mai multe dispozitive Apple, în câteva ore. Dacă până acum acest proces se întindea pe durata a mai multe zile lucrătoare, acum, prin campania „Same-Day iPhone Display Repair” dispozitivele mobile Apple sunt gata de folosire în aceeași zi. Tehnologia este una foarte avansată, iar Vox Store este singurul service din zona de Vest a României care dispune de un astfel de echipament.

De asemenea, conform ultimelor informații comunicate de Apple, pentru modelele iPhone 6 și ulterioare, acumulatorii vor putea fi înlocuiți la un preț promoțional în orice service autorizat Apple, deci și în service-ul Vox Store.

Magazinul, deschis în anul 2011, așteaptă toți fanii Apple și nu numai pentru a discuta despre cele mai noi device-uri și a le testa în plină acțiune. Mai multe informații se regăsesc pe website-ul www.voxstore.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...