Voucherele de vacanta pentru bugetari, si in 2023. Care va fi valoarea lor

Veste buna pentru bugetari. Vor putea merge in vacanta si in acest an cu bani de la stat. Ministerul Finantelor a anuntat ca vor fi oferite vouchere de vacanta si in 2023. Tichetele vor avea aceeasi valoare ca si anul trecut.

CITESTE SI: Incepe incasarea taxelor si impozitelor locale, la Timisoara. Reducerea de 10% se aplica si anul acesta

Voucherele de vacanta vor fi acordate, si in acest an, angajatilor din institutiile de stat. Valoarea unui astfel de voucher ramâne ca si pâna acum: 1.450 de lei. in limita bugetului, orice institutie publica poate sa ofere aceste tichete. Bineinteles, si salariatii din companiile private pot fi rasplatiti cu un card de vacanta, daca angajatorul isi permite.

Potrivit cifrelor furnizate de ANAF, in 2022 au fost emise vouchere de vacanta in valoare de peste 1,2 miliarde de lei.

Mai multe detalii AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Marian spune:

  Voucherele cu impozit cu tot au valoare de 1250,mai exact…Unde te mai poți duce in concediu in Romania cu 1250 lei? La Baicoi? Ferească Dumnezeu!Totul s a triplat, cazare, masa, transport…Sunt curios! Ei isi fac vacantele tot cu banii ăștia? Valoarea voucherelor a rămas aceeasi din 2018…👎👎👎👎👎👎👏

 2. Manlache Preda spune:

  Iar noi să zicem ca în România: ” mai bine și atât, decât nimic”! Adică, o aceeași sumă (impozabilă !), de 1450 lei, similară cu cea de acum 5 ani, facilitează „trăirea” unui sejur de 3-4 zile, în condiții cât de cât decente, la sfârșitul unui întreg an școlar! Decât deloc…! În continuare, cu elan și cu sindicatul/sindicatele, înainte!

 3. Buliga Luminita spune:

  Știți dacă se pote merge la Bulgari cu ele?