Voteaza-i pe cei mai frumosi indragostiti. Peste 20 de fotografii inscrise in competitia organizata de Muzeul National al Banatului din Timisoara. Foto

TIMISOARA. S-au incheiat inscrierile pentru a treia editie a concursului „Indragostiti de amintiri” al Muzeului National al Banatului.

In competitie au fost inscrise 23 fotografii, fiecare cu povestea ei. Toate au fost postate pe conturile de Facebook si Instagram ale Muzeului, iar timisorenii pot vota care dintre ele este cea mai frumoasa pana miercuri, 8 martie, la ora 12:00.

In aceeasi zi va fi facuta numaratoarea voturilor si va fi declarata castigatoare poza cu cele mai multe voturi obtinute pe cele doua retele de socializare.

AICI puteti vota cea mai frumoasa fotografie veche cu indragostiti.

Muzeul pune la bataie 3 premii si 2 mentiuni. Premiile sunt in valoare de 5.000 lei, dupa cum urmeaza:
locul I – o lucrare de sculptura
locurile II si III cate un tablou. Lucrarile sunt realizate de artisti locali.

Cele 2 mențiuni vor primi pachete promotionale „Timisoara la Cutie” si materiale promotionale MNaB (calendar, cana, magnet, pin, creion, pix). Fiecare castigător va primi diploma de participare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...