Opinia Timisoarei

Vor fi alegeri in PSD Timis, a decis Comitetul National Executiv al partidului. Ramane Calin Dobra presedinte?

TIMISOARA. Pornesc pregatirile pentru conferinta de alegeri in PSD Timis.

CExN al PSD a stabilit, sambata, la Neptun, sa se organizeze alegeri pentru functia de presedinte in 11 organizatii judetene conduse de lideri interimari, printre acestea fiind si organizatia PSD Bucuresti condusa de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care tocmai a lansat un atac la liderul Liviu Dragnea, cerand demisia ministrului de Interne Carmen Dan, protejata sa.

Intre cele 11 filiale vizate de organizarea de alegeri se numara si Timisul, unde Calin Dobra este oficial presedinte interimar inca din luna ianuarie, cand Comitetul National Executiv al PSD a decis sa-i incredinteze conducerea organizatiei.

PSD Timis ramasese fara conducere dupa indepartarea din partid a lui Sorin Grindeanu anul trecut.

Filialele judetene PSD in care se vor organiza alegeri sunt Botosani, Suceava, Cluj, Alba, Brasov, Braila, Timis, Iasi, Giurgiu si Sibiu, precum si organizatia PSD Bucuresti sunt conduse de presedinti interimari.

Statutul PSD a fost modificat la Congresul extraordinar din 10 martie in sensul in care alegerea presedintelui organizatiei judetene nu se va mai face prin scrutin intern, in care voteaza direct toti membrii de partid din judet, ci se revine la formula de alegere a conducerii organizatiei judetene prin delegati.

Exit mobile version