Vom circula pe centura Buziasului in mai putin de o luna. Pana in toamna se finalizeaza lucrarile la alte doua drumuri judetene

TIMIS. Lucrarile de constructie a centurii de ocolire pe partea de nord-vest a orasului Buzias sunt aproape de final. Reprezentantii Consiliului Judetean Timis ne promit ca vom circula pe acest drum chiar in aceasta vara.

Adam Craciunescu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis, a declarat ca in aceasta luna va incepe receptia lucrarilor la centura ocolitoare a Buziasului si ca in curand soferii se vor putea bucura de acest nou tronson.

„In aceste zile se fac pregatiri pentru turnarea ultimului strat de asfalt, iar de la 1 august, drumul va fi functional”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro, vicepresedintele CJT.

Pe langa aceasta centura ocolitoare, alte doua drumuri judetene vor fi finalizate cel mai probabil in luna octombrie.

Este vorba despre DJ 682 Sannicolau Mare – limita cu judetul Arad, prin Periam, si DJ 692 Cheveresu Mare – Buzias – Lugoj.

Cele doua drumuri plus centura Buziasului se construiescu cu bani veniti in mare parte de la Uniunea Europeana, prin Programul Operational Regional.

Centura Buziasului are o lungime de 4,3 kilometri, iar constructia acesteia costa aproape 14 milioane de lei. Drumul Sannicolau Mare – limita cu judetul Arad are o lungime de 24 de kilometri si are o valoare totala de 43.332.708 lei. Cel de-al treilea drum, Cheveresu Mare – Buzias – Lugoj are o lungime de 29,2 kilometri si costa 61.530.634 lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...