Noutati :

Vom avea terenuri de sport in curtea Abatorului care trebuia sa fie mall. Ce planuri are Tiriac cu vechiul abator al orasului?

27 iunie, 2014 - 01:17 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Lucrarile de reamenajare merg struna la Abatorul din Timisoara, sustine viceprimarul Traian Stoia. Potrivit edilului, proprietarul, o firma la care actiuni si Ion Tiriac, vrea sa amenajeze in curtea Complexului Abator cateva terenuri de sport, o baza de agrement pentru relaxarea timisorenilor.

Stoia sustine ca nu sunt bani pentru constructia unui mall acolo, asa cum era planul initial, insa proprietarii vor sa profite de spatiul amenajat si sa pregateasca zona pentru o investitie mare. Viceprimarul social democrat s-a intalnit cu reprezentantii proprietarilor, printre care si un arhitect. S-a lucrat de zor la punerea in siguranta a acoperisurilor cladirilor din complex, s-a facut si un gard de beton, insa mai este putin de lucru la imprejmuire.

„Acolo exista un proiect al unui mall, care la ora actuala nu poate fi finantat, este o perioada de criza. Ei doresc sa-i dea o utilitate economica, sa gaseasca un administrator. In partea din spate, pentru popularea zonei, ei doresc sa organizeze construirea unor terenuri de sport. Oamenii se pregatesc cu aceasta zona si, in momentul in care criza se va linisti, probabil se va relua. Proiectul este expirat ca termen, dar se poate relua procedura. Arhitectul angajat de firma va face un proiect pentru remedieri si eu consider ca peste 2-3 luni vom avea o alta fata, mai exact un alt spate al acestei constructii”, ne-a declarat viceprimarul Timisoarei.

Traian Stoia spune ca proprietarii cauta, de fapt, un administrator, un investitor care sa aiba idei de punere in folosinta a complexului de cladiri monumente istorice.

„Ei doresc un administrator cu niste idei de genul terenuri de tenis, fotbal, handbal si tot felul de eventuale jocuri. Ei vor sa faca investitia asta, un fel de baza de agrement, dar asteapta administrator pentru viitor”, ne-a mai spus Stoia.

Daca este sa ne luam dupa spusele reprezentantilor primariei, la sfarsitul verii ar putea fi deschisa baza de agrement.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Incredibil, cate dorinte si , de foarte multe ori neimplinite.