Vom avea noi specialisti in aeronautica

Inspectoratul Scolar Judetean Timis va infiinta incapand din urmatorul an scolar, cel putin o clasa specializata in aeronautica. Ideea a venit dupa ce companiile private de specialitate au solicitat ISJ acest lucru spunand ca nu mai sunt specialisti in aeronautica la sol. Acestea spun ca Timisul, desi are un Aeroport foarte mare, nu au si specialisti in domeniu. „Exista un deficit la acest capitol. Pentru anul viitor vom scolariza elevi in acest domeniu. Vom introduce o curicula care va permite elevilor sa poata merge  spre aceste companii. Etapa urmatoare se va dezvolta in mediul universitar. Este posibil sa intalnim profesori specializati intr-o singura scoala. Ne vom plia pe acea scoala. Practica se va face, evident, la agentul economic”, a declarat Marin Popescu, inspector scolar general.

Inspectoratul Scolar Judetean Timis va infiinta incapand din urmatorul an scolar, cel putin o clasa specializata in aeronautica. Ideea a venit dupa ce companiile private de specialitate au solicitat ISJ acest lucru spunand ca nu mai sunt specialisti in aeronautica la sol. Acestea spun ca Timisul, desi are un Aeroport foarte mare, nu au si specialisti in domeniu.

„Exista un deficit la acest capitol. Pentru anul viitor vom scolariza elevi in acest domeniu. Vom introduce o curicula care va permite elevilor sa poata merge  spre aceste companii. Etapa urmatoare se va dezvolta in mediul universitar. Este posibil sa intalnim profesori specializati intr-o singura scoala. Ne vom plia pe acea scoala. Practica se va face, evident, la agentul economic”, a declarat Marin Popescu, inspector scolar general.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.