Noutati :

Vom avea cros nocturn de Ziua Timisoarei! Vezi traseul de 4 km pe strazile orasului!

25 iulie, 2013 - 10:35 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Dupa ce anul trecut, cu ocazia zilelor orasului, Timisoara a organizat in premiera nationala un cros nocturn, si in acest an, in ultima ora a zilei de 3 august, toti iubitorii de miscare sunt invitati la cea de-a doua editie a acestui eveniment.

In 2012, pe 4 august, aproape 250 de timisoreni au participat la un traseu de 5 km.

Pentru ca a avut succes, organizatorii au decis sa il reediteze. Crosul nocturn din acest an se va desfasura in data de 3 august, cu startul prevazut la ora 23.00. Distanta pe care o vor avea de parcurs in acest an participantii va fi de 4 km, pe urmatorul traseu:

Start pe Bv. C.D.Loga nr.1(in fata Primariei Municipiului Timişoara) – Podul Mihai Viteazul (pe langa Terasa Banateana), stanga – Bv Parvan – Universitatea de Vest, intoarcere 180 de grade in fata la Universitatea de Vest, trecere din nou peste Podul Mihai Viteazul, directie Piata Huniade spre Colegiul Tehnic  Ion I.C. Bratianu (fost Miu), apoi dreapta, Hotel Continental, dreapta,  Poşta Mare, pana la Podul Decebal, intoarcere pe langa  Bv. Revolutiei 1989 – directia Prefectura, Hotel Continental stanga, directie Piata Huniade Colegiul Tehnic  Ion I.C. Bratianu (fost Miu), finish Primarie,  Bv C.D. Loga nr. 1, (vis a vis de Filarmonica Banatul).

Participarea este libera, iar evenimentul se va intinde pe durata unei ore.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...