VOLVO Pop-Up Studio by AutoCardo. Galerie foto

La Iulius Town Timișoara a fost inaugurat recent VOLVO Pop-Up Studio by AutoCardo, un cadru informal unde admiratorii mărcii suedeze pot să descopere și să testeze modelele electrice, plug-in hybrid sau mild hybrid, XC40, XC60, XC90, S90 și V60.

Aceasta întâlnire este mijlocită de reprezentanții AutoCardo, companie din cadrul grupului Autoglobus, grup cu o tradiție de peste 42 de ani în domeniul auto și care reprezintă deja în piața din regiune mărcile Citroen, Opel și Iveco.

VOLVO Pop-Up Studio prefigurează de fapt o investiție majoră pe care AutoCardo a început-o în Timișoara – în Calea Șagului 201, investiție ce cuprinde un showroom și un service dedicat VOLVO și care va fi finalizată în trimestrul 4 al acestui an.

Investiția va respecta cele mai înalte și actuale standarde ale producătorului suedez, garantând astfel servicii de consultanță în vânzări și after-sales la nivelul dorințelor și așteptărilor clienților și admiratorilor mărcii din zona de vest a țării.

Volvo Pop-Up Studio by AutoCardo își așteaptă vizitatorii în Iulius Town Timișoara, la intrarea în parcarea VIP, zilnic, de Luni până Vineri între orele 12:00 – 20:00, Sâmbăta între orele 10:00 – 18:00 și Duminica între orele 10:00-16.00.

Detalii găsiți pe autocardo.ro și pe paginile AutoCardo de pe rețelele de socializare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...