Voluntarii cu Inima Buna din Timisoara vor aduna bani, de sarbatori, pentru 100 de familii aflate in dificultate

TIMISOARA. Ajunsa la cea de-a 21-a editie, campania Inima Buna a fundatiei Bethany are loc si in acest an in preajma Sarbatorilor de iarna. 100 de voluntari vor aduna bani pentru 100 de familii nevoiase din Timisoara care cu acesti bani vor avea ce pune pe masa de sarbatori.

In zilele de 7,8 si 9 decembrie 2011 voluntarii de la Fundatia Bethany vor purta ecusoane si vor fi echipati cu pelerine si palarii rosii. Ei vor aduna banii in cutii de lemn sigilate pe care le vor purta cu ei.

Voluntarii vor putea fi vazuti in zonele centrelor comerciale Kapa, Bega, Iulius Mall, Euro si Galeria 1. De asemenea, urne pentru colectare de bani vor fi amplasate in 10 biserici ortodoxe din Timisoara.

Banii astfel adunati vor fi alocati pentru sprijinirea a cel putin 100 de copii si familii aflate in dificultate, fiind selectati si evaluati de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany. De asemenea, alti 55 de tineri seropozitivi aflati in evidenta Mitropoliei Banatului vor fi ajutati.

Actiunea, care are deja un renume in Timisoara, este organizata in parteneriat cu Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a Timisoarei, Mitropolia Banatului si Catedra de Asistenta Sociala a Facultatii de Sociologie si Psihologie a Universitatii de Vest si cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Timis.

Deschiderea oficiala a campaniei Inima Buna va avea loc in data de 7 decembrie, la ora 10.30 in fata Operei Nationale Romane din Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...