Noutati :

Voltaj si Anda Adam canta la Timisoara de Ziua Europei! Vezi tot programul de 9 Mai!

1 mai, 2015 - 11:22 AM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. De Ziua Europei, municipalitatea le pregateste timisorenilor un program amplu de evenimente ce va culmina cu un concert de zile mari sustinut de Anda Adam si Voltaj.

Iata programul complet al evenimentelor programate pe 9 mai:

Parcul Central – Monumentul Ostasului Roman
09.30 Ceremonial Militar, slujba de pomenire a eroilor, depuneri de coroane si jerbe de flori cu prilejul sarbatoririi independentei de stat a Romaniei,  a zilei victoriei Coalitiei Natiunilor Unite in cel de-al Doilea Razboi Mondial si sarbatorirea Zilei Europei – Garnizoana Timisoara.

Parcul Central – Aleea Personalitatilor
10.30 Dezvelire bust Carol Robert de Anjou, la initiativa Asociatiei Femeilor Maghiare. Vor tine alocutiuni dna Szasz Eniko, presedinta Asociatiei Femeilor Maghiare, primarul Nicolae Robu, Mile Lajos-consulul general al Ungariei la Cluj si dr. Raffay Ernő, profesor universitar, istoric din Budapesta.

Parcul Rozelor
11.00 Concert Fanfara Big Band
– Defilarea elevilor din unitatile de invatamant din judetul Timis cu drapelele reprezentand statele membre ale Uniunii Europene
– Intonarea Imnului Romaniei si al Uniunii Europene.
– Alocutiuni ale oficialitatilor.
14.00 Program artistic sustinut de membrii si invitatii Asociatiei Seniorilor din Timisoara
17.00 Spectacol folcloric Ansamblul Timisul
18.00 Spectacol de flamenco sustinut de Rosa Olympia Estrella, cu sprijinul Asociatia Via Rumania si al Consulatului Onorific al Spaniei la Timisoara.

Galeria Pro Armia
18.00 Vernisaj expozitie de pictura dedicata Zilei Europei, realizata de Asociatia Artistilor Plastici Romul Ladea

Piata Victoriei
20.00 Concert AM Band, Anda Adam si VoltajInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...