Voi auziti cocosii dimineata in Timisoara? Cai liberi pe strazi si gaini crescute in gospodarii aproape de centrul orasului

TIMISOARA. A crezut ca strada poate fi propriul sau islaz, asa ca a lasat animalele libere la pascut si a plecat acasa.

CITESTE SI: Concerte si ratuste, la start, la Timisoara. Avem programul complet al Festivalului Bega Bulevard. Cine urca pe scena

S-a intamplat la Timisoara pe strada Inocentiu Micu Klein. Un timisorean a lasat liberi trei cai frumosi sa pasca pe marginea drumului si a plecat sa isi vada de treburi. Locuitorii din zona au chemat Politia Locala, care a ajuns in zona alaturi de un echipaj de la Danyflor, ce ar fi luat cabalinele in cazul in care proprietarul nu era gasit.

Politistii au inceput cercetarile si l-au gasit repede si pe proprietar, care locuia la cateva sute de metri distanta, pe strada Batania. Omul s-a ales cu o amenda pentru ca animalele sale puteau fi un pericol atat pentru locuitorii din zona, cat si pentru traficul rutier.

CITESTE SI: Haos in plin centrul Timisoarei. Strazi inchise in zona Pietei 700

De la inceputul anului si pana acum agentii Politiei Locale au dat 24 de amenzi proprietarilor de animale ce le-au lasat libere pe domeniul public, majoritatea sanctiunilor fiind aplicate timisorenilor de pe strazile Lunei, Rasaritului, Batania si Harniciei.

Amenzi au primit si cei care locuiesc pe strazile Mehadia, Eroii de la Tisa, Ion Ionescu de la Brad, Calea Bogdanestilor, Rahovei, Balta Verde si Simion Barnutiu, aici fiind sanctionati cei care cresc animale, cocosi si gaini in gospodarii, desi acest lucru este interzis prin lege.

FOTO: guraialomitei.ro si lumeasatului.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. stefan kecskemeti spune:

  Este foarte important ca alienarea omului să devină totală prin îndepărtarea complectă a naturii din prejmă, nu numai animalele, și copacii trebuie îndepărtați fiindcă intoxică cu imaginea trecutului urbanismul secolului XXI. Trăiască betonul, gazele de eșapament, garanții ale viitorului fericit al cetățenilor !

 2. dxx spune:

  adica javrele au voie sa latre toata noaptea, da cocosu nu.. asta e rasism

 3. Ion spune:

  Oricum gardienii publici nu fac nimic! Macar sa plimbe magaru’……

 4. F spune:

  Daca Robu are voie in oras, o gaina, care e de minim 2 ori mai inteligenta de ce nu ar avea?
  In plus, cainele vecinului meu de la 2 latra mai tare si caca mai mare (pe trotuar) decat un cocos, baga-mi-as mana in civilizatia din mahalaua asta.

 5. wanda spune:

  Berlinul e plin de porci mistreți… Alte metropole capitaliste sunt pline de vulpi, ratoni, maimuțe – protejate… păcat că revenirea la cele naturale e tardivă, probabil. Cocălarii și maneliștii noștri sunt oripilați pentru că noi mai avem cocoși, cai și pisici, unii în vecini, alții pe străzi…