Noutati :

‘Voi actiona conform legii, indiferent de relatia mea cu Titu Bojin sau Nicolae Robu!’ Explica totul intr-un interviu VIDEO prefectul de Timis, Mircea Bacala!

20 februarie, 2016 - 09:22 AM
Autor: Anonim      
Categorie: INTERVIU
1

TIMISOARA. A revenit in functia de prefect de Timis inainte de Craciun dupa aproape 3 ani. Mircea Bacala n-a gasit schimbari majore in institutie si sustine ca va merge pe aceeasi linie pe care a avut-o si in vechiul mandat: aplicarea legii cu orice pret.

Prefectii sunt la dispozitia Guvernului. Oricand Guvernul va decide sa schimbe prefectul in teritoriu, o va face, indiferent de parerea mea sau a altora. Nu stiu daca viitorul guvern ma va schimba sau nu. Si in mandatul 2009 – 2012 stiam ca atunci cand va veni noul guvern, ma vor
schimba. Si acum ma astept la acest lucru. Legea prevede acesta posibilitate, indiferent de parerea mea. Nu vad ce as putea sa schimb aici„, a spus Mircea Bacala.

Prefectul de Timis recunoaste ca are o relatie foarte buna atat cu primarul Nicolae Robu, cat si cu fostul sau sef, liderul CJT Titu Bojin, dar spune ca nu va tine niciodata seama de asta in aplicarea legii.

Ma inteleg foarte bine si cu presedintele CJT Titu Bojin si cu primarul Nicolae Robu. Eu voi actiona in schimb, conform legii, indiferent de relatia avuta cu cei doi inainte, acum sau pe care o vom avea in viitor„, a precizat prefectul de Timis.

Cand s-a reasezat in scaunul de prefect, Mitropolitul Banatului i-a spus lui Mircea Bacala ca spera ca va face cat mai multe drumuri la Bucuresti pentru a obtine sprijin pentru Timis din partea ministrilor Guvernului pe care il reprezinta.

Avand in vedere faptul ca a trecut o luna si jumatate de cand am fost investit, nu am apucat sa merg inca la Bucuresti sa vorbesc cu ministrii din guvern. Am in proiect o astfel de deplasare la Bucuresti imediat dupa ce ma voi intalni cu primarul Robu si presedintele CJT Bojin pentru a afla care sunt proiectele prioritare ale lor pentru care sa cer sprijin la guvern„, a mai spus Mircea Bacala.

Despre toate acestea, cat si despre multe alte subiecte, vedeti mai multe in interviul VIDEO de mai jos, pe care prefectul de Timis Mircea Bacala i l-a acordat jurnalistului opiniatimisoarei.ro Ciprian Voin!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cred ca varianta corecta este ca, Bojin, Robu si ceilalti primari din judet, impreuna cu dumneavoastra sa aibe o colaborare buna ca noi sa beneficiem cu totii de ce este mai bun. Asa cum spuneati, azi sunteti prefect, altu-i primar sau presedinte si toti beneficiaza de tratament special cand terminati treaba pe la intitutii implicati-va mai mult in viata comunitatiilor!