Noutati :

Vocea Rusiei sustine ca in caz de razboi, Romania nu rezista mai mult de 30 de minute!

2 mai, 2014 - 04:17 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
4

Romania nu ar rezista nici 30 de minute in caz de razboi, pentru ca dotarile militare ale tarii noaste sunt vechi si nesemnificative, scrie publicatia Vocea Rusiei. Jurnalistii rusi sustin ca Armata Romana este incapabila sa apere teritoriul romanesc.

„In cadrul unei actiuni de aparare a teritoriului national, prima etapa, cea a impiedicarii cucerii suprematiei asupra spatiului aerian romanesc, decide soarta razboiului, fortele aeriene romanesti fiind cele de care depinde continuarea luptei sau capitularea imediata. Aceasta misiune ar trebui sa fie indeplinita cu aproximativ 20 de avioane MiG-21 Lancer, apte de zbor dar cu resursa terminata de vreo 6 ani, inarmate cu rachete aer-aer sovietice (recuperate de la avioanele MiG-23 si MiG-29, scoase din dotare) cu bataia maxima de 40 km. Fortele aeriene romane mai dispun si de rachete sol-aer sovietice din 1964, rachete sovietice KUB si de o baterie AA Hawk veche din 1968, pe care nicio tara din Europa nu se oboseste sa le bombardeze, intrucat sunt usor de anihilat prin bruiaj. Luand in considerare inzestrarea actuala a armatei romane, se poate presupune ca ea risca sa piarda suprematia aeriana in primele 30 de minute de la declansarea unei operatii militare“, au scris jurnalistii de la Vocea RusieiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. :))) Mda.

  2. noi am intrat in Rusia pt a recupera basarabia, nu puteam sa ne oprim la Nistru, trebuia sa continuam alaturi de Hitler, asa a fost intelegerea cu el, in schimb Romania nu a avut niciodata pretenti teritoriale la est de Nistru. Daca Rusia nu anexa Basarabia, Romania nu se alia cu Hitler

  3. Romania a atacat URSS pentru recucerirea Basarabiei …iar nemtii ne-au sustinut din spate…:)

  4. Dani are dreptate.Gorbaciov daca dorea liniste la frontiere, ar fi renuntat la RSSMoldova, care istoric este o jumatate din Moldova lui Stefan Cel Mare, care ca orice gospodar a plasat construit cetati pe Nistru delimitanda tara Moldovei, Hotin,Soroca, Orhei, Tighina, Cetatea Alba.Ce este asa de greu de priceput? Cred ca in felul acesta avea si 22 de milioane de prieteni, simpatizanti si nu dusmani.