Noutati :

Vizitele la ghisee pot deveni istorie. Acum poti plati factura Aquatim si online

6 noiembrie, 2019 - 10:48 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Nu mai este nevoie sa stati la coada la ghiseu pentru a achita factura la Aquatim, cand puteti face plata din propria sufragerie.

Aquatim ramane in pas cu vremurile si isi incurajeaza clientii sa renunte la prezentarea la ghisee pentru achitarea facturii, ci sa adopte o metoda mai usoara.

Plata on-line a facturii de apa vine in sprijinul clientilor Aquatim, pentru ca, odata primita pe mail si vizualizata in timp real, aceasta da imaginea la zi a consumului, existenta unui posibil defect tehnic si, implicit, remedierea lui imediata. Astfel, se evita consumurile majore viitoare si neplacerile evidente pentru clienti.

Timisorenii care nu isi platesc inca factura online isi pot face un cont pe site-ul companiei. Pentru inregistrare trebuie completate cinci campuri cu adresa de e-mail, codul de client care este inscris pe fiecare factura, numarul contractului, o parola, dar si confirmarea acesteia. La stabilirea parolei se va folosi un numar de minim 8 litere sau cifre.

Aquatim reaminteste clientilor faptul ca termenul de scadenta al facturilor Aquatim este de 15 zile de la data emiterii. Compania recomanda plata facturii in acest termen, pentru a evita aplicarea majorarilor de intarziere, conform legii. Daca factura nu va fi platita in termen de cel mult 45 de zile calendaristice de la emiterea facturii, se poate opri furnizarea apei, ajungandu-se pana la demontarea contorului dumneavoastra de bransament.

Pentru detalii legate de pasii pe care trebuie efectiv sa-i urmati, cand deschideti un cont on-line, consultati acest link de pe site-ul www.aquatim.ro: https://portal.aquatim.ro/CUSTOMER_PORTAL/welcome.jsp.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pe bune, asta e stire de ultima ora? Eu platesc factura aquatim online de cel putin 4 ani…