Viteza cu care se ridica masinile parcate aiurea, la Timisoara. Topul strazilor preferate de soferii tupeisti

TIMISOARA. Peste 60 de masini au fost ridicate de politistii locali, intr-o luna, dupa ce soferii au parcat neregulamentar. Numai intr-o zi au fost sapte astfel de cazuri.

CITESTE SI: Zi decisiva. Cel mai mare producator de armament din Europa ar putea deschide o fabrica in Banat 

Isi lasa masinile in locuri nepermise si incurca circulatia. Acesta este motivul pentru care politistii locali si lucratorii de la SDM iau masuri pentru fluidizarea traficului.

Astfel de actiuni se desfasoara zilnic, principalele aspecte pe care le au in vedere politistii locali fiind cele referitoare la respectarea de catre conducatorii auto a prevederilor legale privind oprirea, stationarea, parcarea, blocarea accesului. Au fost luate masuri de sanctionare a conducatorilor auto si de ridicare a autovehiculelor depistate sub incidenta indicatorului cu oprirea interzisa pe pistele pentru biciclisti, in statiile mijloacelor de transport in comun, pe trecerile pentru pietoni, pe linii de tramvai ori care blochează accesul in parcari ori incinta unor imobile, in cazurile flagrante, unde oprirea sau stationarea afecteaza fluenta circulatiei„, transmit politistii locali.

CITESTE SI: Filmati pas cu pas pe cand dadeau lovitura intr-un magazin din Timisoara. Video 

Cele mai multe probleme au fost constatate pe strazile Paris, Gheorghe Lazar, Gheorghe Dima, Piata Huniade, Piata Regina Maria, I.C. Bratianu, M. Eminescu, Marasti. Au fost ridicate, in ultima luna, 61 de autovehicule.

Sanctiunile aplicate pentru incalcarea legii referitoare la oprirea si stationarea in locuri nepermise sunt intre 290 si 725 lei si 2 sau 3 puncte penalizare la permis, in functie de fapta, iar in cazul ridicarii se achita si o taxa catre SDM.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.