Noutati :

Visezi sa devii James Bond? Uite ce trebuie sa faci si termenul limita de inscriere!

22 ianuarie, 2015 - 11:52 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Se selectioneaza tineri candidati care sa fie pregatiti sa devina ofiteri de informatii. A fost deja publicata oferta educationala pentru admiterea 2015 la Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazu, iar zilele acestea SRI, prin Directia Judeteana de Informatii Timis cauta doritori.

Academia pregateste ofiteri operativi, ofiteri analisti si experti in domeniul informatiilor de securitate.

Oferta educationala include:

Programe de studii universitare de licenta la Facultatea de Informatii, forma de invataman zi cu durata de 3 ani ce urmaresc specializari relevante pentru securitatea nationala, respectiv: Psihologie –  informatii, Studii de securitate si informatii.

Candidatii, atat fete, cat si baieti, trebuie sa fie in ultimul an de studii sau absolventi de liceu cu diploma de Bacalaureat.

Programe de master profesional destinate formarii viitorilor ofiteri de informatii operativi si ofiteri analisti in specializarile: Intelligence si securitate nationala si Analiza de Intelligence.

Candidatii trebuie sa fie absolventi sau studenti in ultimul an al ciclului I de studii universitare. Pe parcursul desfasurarii programelor de master, cursantii vor avea statut de angajati ai SRI.

Academia Tehnica Militara, subordonata MApN este institutia de invatamant superior militar care formeaza si asigura dezvoltarea profesionala a ofiterilor ingineri, experti in gestionarea sistemelor tehnice integrate pentru nevoile din domeniul structurilor de aparare, ordine publica si securitate nationala.

Oferta educationala pentru locurile alocate SRI include programe de licenta, la zi, cu durata de 4 ani, ce urmaresc specializari precum: Calculatoare si sisteme informatice pentru aparare si securitate nationala, Transmisiuni, Echipamente si sisteme electronice militare.

Candidatii trebuie sa fie in ultimul an de liceu sau absolventi cu diploma de Bacalaureat.

Detalii despre locurile disponiobile, conditiile de inscriere si probele de concurs se pot obtine de la sediul Directiei Judetene de Informatii Timis, din Timisoara Calea Sever Bocu nr 47, sau la telefon 0256.305.920.

Termenul limita de inscriere este 28 februarie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...