Noutati :

Virgil Popescu, liderul sindical al dascalilor, a cerut demisia ministrului Educatiei, Daniel Funeriu

17 ianuarie, 2012 - 05:13 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Presedintele Sindicatului Spiru Haret Timis, Virgil Popescu a cerut demisia ministrului Educatiei Nationale, Daniel Funeriu, in sedinta Comieiei de Dialog Social organizata la Prefectura Timis.

Protestele vor continua intr-o amploare si mai mare. Liderii de la Sanitas si de la Spiru Haret au semnat un protocol national ca sa declanseze greva generala. Cer, in numele sindicatului pe care il conduc, de urgenta, ca intreaga conducere a Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT) sa fie demisa. Romanul a fost umilit si nu mai suporta aroganta. Suntem ultimii slujbasi ai ministrului Daniel Funeriu”, a declarat, in sedinta de la Prefectura Timis, Virgil Popescu.

Liderul Sindicatului „Spiru Haret” Timis, Virgil Popescu a prezentat prefectului de Timis, Mircea Bacala, o lista cu revendicarile protestatarilor din Piata Victoriei din Timisoara.

Sunt unul dintre cei care au participat la manifestarile din Piata Victoriei. Dupa cum observati, reprezentanti ai sindicatelor la aceasta intalnire nu sunt prea multi. Colegii mei de la Bucuresti au refuzat sa discute pentru ca toate solicitarile au fost ignorate. Toate solicitarile legate de sindicate au fost total ignorate. Va aduc la cunostinta, si cred ca este necesar, cateva dintre problemele ridicate in Piata Operei: se cere demisia presedintelui Traian Basescu, a Guvernului condus de Emil Boc, modificarea legii pensiilor, abrogarea legii de comasare a alegerilor, alegeri anticipate, noul Parlament sa faca o lege pentru ca toti cei care au furat bani publici sa fie condamnati. De asemeni cerem sa fie confiscate averile ilicite, sa fie depolitizate institutiile publice, educatia si sistemul sanitar pentru ca directorii de institutii sunt numiti pe criterii politice. In sfarsit, cerem trecerea in administrarea statului a bancilor si a intreprinderilor care au fost privatizate fraudulos. Nu este nationalizare, ci o reluare a privatizarilor realizate fraudulos”, a mai declarat Virgil Popescu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Iar eu cer demisia lui Popescu Virgil, unul dintre cei mai corupti oameni din educatie. Cand era la o reducere de activitate, o buna cunostinta de a mea, era de fata in comisie si nea Virgil, alaturi de Zopota, Blajovan si alti spagari de la inspectorat. In loc sa apere drepturile acestei persoane, ca reprezentant al sindicatului, acest spagar Virgil a sustinut pe unul care era pila lui Megan, cel mai corupt profesor de la fac. de informatica de la UVT. Desi pila lui avea un punctaj mult mai mic decat cunostinta mea !!!

    Acest individ a facut de rusine profesorii din Timisoara, bagandu-i fortat in sindicatul PSD-ului, Spiru Haret, controlat pe atunci, ca si acum de PSD. Motivatia a fost ca astia i-au plimbat cu masina!!! Si i-au tratat la masa bine. Intrebati-l pe nea Virgil ce salariu ia in calitate de sef de sindicat??? Ultimul salariu de care stiu era de noua mii de Ron !!!!

    Acest „om” trebuie scuioat in fata, el s-a asociat cu Iliescu, comunistii si securistii ca sa o duca bine iar in sindicatul lui sunt numai nostalgici batrani si tineri bagati cu forta !!!