Noutati :

Viorel Serban va conduce destinele Universitatii Politehnica Timisoara, in urmatorii patru ani

18 februarie, 2016 - 08:36 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. A fost ziua decisiva la Universitatea Politehnica Timisoara. Membrii institutiei de invatamant si-au ales rectorul, pentru mandatul 2016-2020. Iar dupa o zi plina de emotii, dupa numararea voturilor, cel doi candidati au aflat decizia electorilor.

Astfel, destinele Universitatii Politehnica vor fi conduse, si in urmatorii patru ani, de prof. dr. ing. Viorel Serban, reales cu 355 de voturi, dintr-un total de 549 de voturi valabil exprimate.

alegeri rector upt 2

Acesta si-a prezentat planul managerial in campanie, astfel ca a reusit sa ii convinga din nou pe electori sa il voteze. „Pornesc de la experienta de conducere acumulata si propun solutii pentru principalele provocari ale universitatilor secolului XXI: plafonarea numarului de studenti cu frecventa, cresterea importantei transferului tehnologic si a angajamentului regional, internationalizarea ca factor determinant in consolidarea pozitiei unei universitati in cadrul diferitelor clasamente, orientarea spre managementul calitatii totale si guvernantei universitare” este mesajul cu care Viorel Serban a pornit in cursa pentru postul de rector al UPT.

Din totalul de 666 de persoane cu drept de vot, doar 571 si-au exprimat preferintele, din care 22 de voturi au fost anulate. Astfel, prof. dr. ing. Viorel Serban a primit 355 de voturi, in timp ce contracandidatul lui, prof. dr. ing. Ilare Bordeasu a pierdut alegerile cu 194 de voturi.

alegeri rector upt 1Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...