Noutati :

Viol oprit de politistii locali la Timisoara

7 decembrie, 2017 - 11:21 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. O nenorocire a fost oprita in ultimul moment la Timisoara. Un barbat care intrase in casa peste o batrana de pe strada Iuliu Maniu dornic sa o violeze, a fost capturat de politistii locali.

CITESTE SI: Se tem de o nenorocire. Parinti disperati in vestul tarii. Le-a disparut copilul

In jurul orei 1.30 noaptea trecuta, un timisorean a sunat la dispeceratul Politiei Locale sa ceara ajutor anuntand ca mama sa e agresata in propriul apartament. Imediat, o patrula aflata in preajma a mers la adresa indicata.

Pe cand se apropiau, agentii aveau sa auda tipete disperate ce razbateau din locuinta, iar inautru au gasit-o pe batrana de 71 de ani pe jumatate dezbracata care le-a spus politistilor ca in casa e un barbat care vrea sa o violeze.

S-au apucat sa-l caute si l-au gasit. Este vorba de un barbat de 39 de ani, acesta era imbracat sumar si avea rani la nivelul fetei, facute de batrana care incercase cu disperare sa se apere.

Imediat agresorul, de loc din Satu Mare, a fost incatusat si predat politistilor de la Sectia 3.

Femeia le-a povestit agentilor ca individul a intrat peste ea in timp ce dormea si ca a reusit sa-si sune fiul si sa-l anunte ca i se intampla un mare necaz.

Atacatorul va fi cercetat pentru violare de domiciliu si tentativa de viol.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor