Vino si tu alaturi de oameni inimosi si ajuta copiii necajiti sa nu abandoneze scoala! Se cumpara ghiozdane si rechizite pentru 320 de micuti sarmani din mai multe localitati din Timis

TIMISOARA. Nu peste mult timp, copiii care urmeaza sa inceapa scoala isi pregatesc hainele si rechizitele. Insa, din pacate, nu toti pot face asta.

Cei din familii sarmane adeseori abandoneaza scoala pentru ca nu au nici macar ghiozdan.

Pentru a-i sprijini sa mearga la cursuri la fel ca ceilalti copii, Asociatia Academia Mamicilor din Timisoara lanseaza o noua campanie de sustinere a educatiei in mediul rural – ‘Un ghiozdan la inceput de an‘.

Pentru că ne dorim ca fiecare copil sa poata avea acces la educatie cu tot ceea ce aceasta presupune, pornim campania „Un ghiozdan la început de an” (2021), campanie adresata copiilor din medii defavorizate, copii inclusi in proiectul AMT “Nu abandona scoala”, copii pe care-i cunoastem si ne dorim sa-i sustinem pentru a nu abandona scoala.
Ca in fiecare an, si de data aceasta ne indreptam atentia catre copiii cu posibilitati reduse, din 7 localitati din judetul Timis (Bencecu de Jos, Cenei, Cerna, Pischia, Murani, Pesac, Biled) care se vor bucura sa inceapa scoala cu cele necesare: ghiozdan, penar, obiecte de scris (pixuri, carioci, creioane colorate), foi colorate, tempera, pensule, etc. In acest moment, avem pe lista 320 de copii la care ne dorim ca sa ajungem la inceputul lunii septembrie„, transmit reprezentantii Asociatiei Academia Mamicilor din Timisoara.

Firmele care doresc sa se implice in aceasta campanie sunt asteptate sa se alature demersului ajutand cu o donatie ori o sponsorizare. Voluntarii incearca sa adune 54.000 de lei cu care sa cumpere ghiozdanele micutilor.

Detalii pot fi obtinute la adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook a asociatiei.

Autor: Ana Savu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.