Vine Apocalipsa in 2013? Incepe al Treilea Razboi Mondial, iar sfarsitul lumii prezis pentru 2016 sau 2017. Ce spune Nostradamus?

A trecut si „Apocalipsa” calugarului rus Rasputin. El anunta, in 1914, ca la 23 august 2013 va fi sfarsitul lumii. Unii se amuza, dar altii iau in serios previziunile despre sfarsitul lumii.

In asteptarea cataclismului prezis de mayasi, la 21 decembrie 2012, pe toata planeta s-au cheltuit 4 miliarde de dolari: buncare, talismane, truse de supravietuire.

La noi, potrivit unui sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie, aproape 50% dintre romani sunt de parere va fi un sfarsit al lumii, in viitor, iar 72% cred in Judecata de Apoi.

Va prezentam ce alte predinctii s-au mai facut pentru acest an si urmatorii, dar nu este exclus sa apara si altele, dupa cum noteaza realitatea.net.

Nostradamus: in 2013 va incepe al Treilea Razboi Mondial

In previziunile lui Nostradamus, renumitul medic si farmacist francez, care a scris lucrarea „Profetiile“ si care a prezis mari evenimente ale lumii, ne pasc multe pericole in 2013.

Interpretii operelor lui sustin ca acesta ar fi avut viziuni conform carora in 2013 incepe cel de-al Treilea Razboi Mondial, iar inainte de asta vor fi asasinati, in acelasi timp, patru presedinti.

In opinia lui Nostradamus, razboiul se va desfasura pana in anul 2016 si un scenariu apocaliptic va pune stapanire pe intreaga Omenire, care in cele din urma va ajunge la autodistrugere.

Mitologia scandinava si sfarsitul lumii

Tot in anul 2013, conform mitologiei scandinave, anumiti cercetatori au anuntat ca va avea loc Ragnarok, Ziua Judecatii sau a Ispasirii, adica ultima batalie dintre zei si monstri, in timpul careia va pieri lumea actuala.

Urmatoarea predictie pentru Apocalipsa: 1 ianuarie 2017

Membrii Fratiei „Sabia lui Dumnezeu” considera ca peste patru ani va veni o noua „Apocalipsa”. Predictia a fost facuta, imediat ce s-a constatat ca Pamantul se invarte in continuare, in ciuda incheierii calendarului mayas, scrie thesun.com.

Membrii Fratiei sunt ferm convinsi ca sfarsitul lumii va veni in 2017 deoarece, spun ei, Arhanghelul Gavriil le-a marturisit acest lucru.

Numai membrii acestei fratii vor supravietui si vor fi nevoiti sa repopuleze planeta, arata The Sun. „Toate celelalte vor pieri in focurile Iadului”.

Inainte de 2038. Greenpeace prezice foamete masiva ca urmare a cresterii necontrolate a populatiei. Asociatia de mediu a avertizat ca  se va topi calotele de gheata polare, iar inundatiile ce vor urma vor face distrugeri  masive.

Mii de specii de plante si animale vor fi pe cale de disparitie in2060

Sir Isaac Newton, om de stiinta din Marea Britanie, a analizat Biblia, timp de 50 de ani, deoarece credea ca aici se gasesc legi secrete ale lui Dumnezeu, pentru Univers.

El credea ca sfarsitul lumii se va intampla in anul 2060, au spus contemporanii lui.

Totusi, nu exista documente de-ale lui Newton in care sa fie mentionata o concluzie a studiilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Slow news day, huh?>

  2. ASTEAS POVESTI DE LA TELEVIZOARE NU VOI CREDE ASTA NICI ODATA

  3. eu unu nu cred ca asa ceva este posibil ca lumea sa vada in vitor si indrumege ca va veni sfarsitul lumi nu suntem in filme de groaza suntem in realitate