Noutati :

VIDEO! Un transport de 164 de persoane de etnie roma repatriate voluntar au ajuns la Timisoara

11 ianuarie, 2012 - 06:46 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EVENIMENT
2

TIMISOARA. Francezii au trimis inapoi, acasa, in Romania, un transport special cu 164 de romi care se aflau la Paris pentru a fura si cersi. Este primul transport de acest gen din acest an care a sosit pe Aeroportul International Timisoara.

Romii care au fost repatriati din Franta sunt din judetele Timis, Hunedoara, Sibiu, Salaj, dar si din Capitala. Unii dintre ei aveau copii mici care s-au nascut la Paris. Cei care nu sunt din Timis au fost transportati cu 3 autobuze la Gara de Nord pentru a pleca spre casele lor din Romania.

Incarcati cu bagaje voluminoase, romii care ca de obicei au fost asteptati de rude si prieteni, au declarat ca s-au aflat la Paris pentru a fura, cersi sau au adunat resturi din gunoaie. majoritatea au spus ca se vor intoarce de unde au venit, in scurt timp.

Fiecare persoana adulta a primit suma de 300 de euro pentru a accepta repatrierea din Franta, in timp ce copii au primit cate 100 de euro, de la autoritatile franceze.

Video-ul nu poate fi incarcat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. au venit banatenii acasa, bine ati venit
    rumanilor le-a fust dor de voi

  2. Frate, dar mai basculatii si in alta parte, numai Timisoara are aeroport in Romania???