VIDEO! Ultimele imagini de pe Autostrada Vestului, care ne va scoate in Europa! Cand va fi gata?

Au aparut noi imagini video cu cea mai vestica autostrada din Romania, cea care ne va duce direct in Europa. De altfel aceasta este si cea mai asteptata autostrada si cel mai probabil va avea cel mai mare trafic auto, atunci cand va fi gata.

CITESTE SI: Cand vom ajunge la Budapesta pe autostrada in 2 ore si jumatate? Stratul de uzura se toarna deja pe inca o portiune spre frontiera!

Autostrada va face racordul cu reteaua europeana de autostrazi, Coridorul IV pan-european pe la punctul de iesire din tara de la Nadlac, din judetul Arad.

Pe forumul peundemerg.ro au aparut noi imagini surprinse din elicopter care ilustreaza stadiul lucrarilor pe viitoarea sosea de mare viteza.

La inceputul lunii august, opiniatimisoarei.ro va arata ca pe Autostrada Vestului, constructorul, asocierea italo-germana Astaldi-Max Boegl, turnase deja primul strat de asfalt pana la granita cu Ungaria, pe Lotul 1 al Autostrazii Nadlac –  Arad, intre frontiera si orasul Pecica.

In decembrie, autostrada Nadlac-Arad, de 39 km, va fi gata, iar cum ungurii vor termina si ei in aceeasi luna autostrada Mako-Nadlac, de 23 km, pentru prima oara doua orase mari ale Romaniei, Arad si Timisoara, vor fi legate prin autostrada de vestul Europei.

CITESTE SI:

Au aparut imagini VIDEO, filmate din avion, cu Autostrada Timisoara – Lugoj Lotul 2! Vezi cum arata de sus!

EXCLUSIV! Primele teste de asfalt pe autostrada Timisoara – Lugoj Lot 2! In ce stadiu sunt lucrarile? VEZI GALERII FOTO!

Venind dinspre vestul continentului, soferii vor putea parcurge de la intrarea in Romania o autostrada continua de 93 de kilometri intre Nadlac si Remetea Mare, la doi pasi de Timisoara. Soferii vor putea parcurge distanta Timisoara-Budapesta, de 290 km, in 2-2,5 ore.

Dupa finalizarea tronsonului Nadlac-Arad, Romania va avea o autostrada continua din localitatea  Remetea Mare pana la granita ungara, la Nadlac. In total, intre Remetea Mare si Nadlac exista aproape 93 de kilometri de autostrada, luand in considerare si centura Aradului, construita la standard de autostrada. Dupa iesirea din tara pe la Nadlac, romanii vor avea acces pe autostrada catre toate marile orase din Europa de Vest.

La est insa de Remetea Mare, soferii trebuie sa iasa de pe autostrada, pentru ca, deocamdata lipseste portiunea de autostrada de 26 de kilometri care va uni aceasta localitate de Lugoj.

CITESTE SI : Autostrada Timisoara – Lugoj filmata din avion! Vezi in ce stadiu se afla lucrarile la lotul 2. VIDEO!

Scandalos! Autostrada Vestului va trece prin mijlocul unui cimitir. Mormintele incurca planurile constructorilor care au oprit lucrarile. VIDEO!

Autostrada Arad – Nadlac filmata din avion! Vezi in ce stadiu se afla lucrarile la soseaua care ne va lega de Ungaria. VIDEO

Ce se intampla cu lucrarile la cele 3 loturi lipsa din autostrada Lugoj – Deva! FOTO NOI de pe santiere

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Autostrada nu va fi gata in totalitate in decembrie,ci doar jumate,impracticabila pana la finalizarea celeilalte jumatati.

  2. Mai bine vedeti de gropile deja aparute in autostrada Timisoara Arad.

  3. da,decembrie.
    2016