Noutati :

VIDEO SOCANT Oana Zavoranu a fost batuta de proprietarul apartamentului unde a stat in chirie! „Iti place p… c**va ordinara!”

22 noiembrie, 2011 - 07:24 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Scandal monstru in care a fost implicata Oana Zavoranu. Vedeta a fost agresata verbal, fizic si sexual de proprietarul apartamentului in care a stat cu chirie. Proprietarul, domnul Tony, care avea mana in pantaloni cand a iesit sa vorbeasca cu vedeta, a bruscat-o pe Oana Zavoranu si i-a aruncat telefonul pe jos.
Inainte de a intra in apartament, a venit acest obsedat sexual care tinea mana in pantaloni, in dreptul… si striga ca un nebun ‘iti place, iti place p… c**va ordinara’‘, spune Oana Zavoranu.
Vedeta a fost insotita de Razvan Dumitrescu, prietenul ei, pentru a-si lua o teava, dupa cum se vede in imaginile inregistrate de camerele de supraveghere. Dupa ce acestia au iesit din apartament, fostul proprietar a iesit cu o scrumiera in mana, pregatit de scandal. Oana a revenit si a incercat sa filmeze cu telefonul intregul eveniment. Conflictul a fost aplanat de doi agenti de politie.

Razvan, iubitul Oanei: „Domnul Tony a recunoscut ca a intrat in lipsa Oanei in apartament”

Prietenul Oanei a declarat ca proprietarul a recunoscut pe inregistrare ca vedeta nu mai are nimic in apartament si ca a intrat in imobil fara aprobarea fostei chiriase.

Proprietarul si-a dat pantalonii jos in plina strada

A trebuit sa arat ca nu sunt femeie„, spus domnul Tony in apararea sa. „Imaginile cu domnul Tony dezbracat le veti vedea zilele aceastea si cum era sa dea cu scrumiera in noi„, a spus Razvan. Oana Zavoranu l-a acuzat pe proprietar ca a intrat peste ea in casa, a incercat s-o violeze in apartamentul inchiriat si ca a tras-o de chiloti si sutien.

Tag-uri:

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...