Noutati :

VIDEO! Hai la Comunicare! Metoda inedita prin care studentii isi promoveaza scoala la Universitatea de Vest din Timisoara!

3 mai, 2016 - 12:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Actiune inedita a studentilor la Master Mass Media si Relatii Publice din cadrul Universitatii de Vest. Au transformat o tema de licenta intr-un flashmob prin care isi promoveaza scoala pe internet.
Tinerii au organizat un dans vesel prin care atrag atentia celor care isi doresc sa urmeze studii masterale ca aici vor gasi colegi creativi si plini de entuziasm.

Acest flashmob a fost creat ca o tehnica de PR, prin promovoarea masteratului Mass Media si Relatii publice, aleasa de colegul meu Marius Viciriuc (student la Comunicare si Relatii Publice) ca studiu de caz la licenta pe care o are acesta. Totul a fost pregatit de el si cu ajutorul meu. Eu l-am ajutat cu logistica  si colega noastra Claudia Ghera cu tot ce tine de dans, coregrafie. Organizarea acestui flashmob a durat cateva saptamani bune, deoarece stim cum e in ziua de azi, multe hartogaraie, pentru lucruri mici. Ne-am imprimat si tricouri cu logoul masteratului. Flashmobul a fost facut de 2 ori, la diferenta de 2 ore, ca sa poata vedea cati mai multi studenti ce erau prezenti in fata facultatii„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Bogdan Ban, student in anul 3 la Universitatea de Vest din Timisoara.

Acest eveniment este parte a lucrarii mele de licenta care are scopul de a promova programul de masterat “Mass media si relatii publice. Tehnici de redactare si comunicare” din cadrul UVT. Evenimentul a avut rolul de a arata ca facultatea este si altfel, de a ne destinde si de a inchega putin relatiile intre noi (studentii de anul III de la Comunicare si Relatii publice). Flashmobul a fost un succes, o activitate deosebita care a „spart” monotonia cursurilor si care energizat pe toata lumea„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Marius Viciriuc, initiatorul flashmob-ului.

Tanarul nu se opreste aici.

Urmeaza inca doua evenimente: primul dintre ele va fi sambata, 14 mai si va fi o plimbare cu bicicletele la care vor fi invitati, in principal, studentii de anul III de la specializarile Comunicare si relatii publice, Jurnalism, Publicitate, Sociologie, Psihologie si Litere, dar si studentii actuali ai masteratului „Mass media si relatii publice. Tehnici de redactare si comunicare” cu scopul de a ne povesti propriile lor experiente din cadrul masteratului. Sigur ca la pedalare va putea participa lume si din afara specializarilor„, a mai precizat Marius Viciriuc.

Videoclipul cu dansul studentilor, postat si pe Facebook-ul UVT, a adunat deja peste 15.000 de vizualizari.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...