Opinia Timisoarei

Victorie sub panou. Timisoara se impune categoric la Bucuresti

TIMISOARA. Daca echipele de handbal si rugby al SCM au pierdut in fata lui Dinamo, onoarea clubului banatean a fost salvata sambata seara de formatia de baschet, care s-a impus la Bucuresti in fata gruparii ABS Laguna, care la finele sezonului trecut a trimis Steaua in „B”.

CITESTE SI: SCM Poli Timisoara nu a avut nicio sansa cu Dinamo 

Primul sfert a fost echilibrat, cu gazdele mai atente intr-o secventa cu destule ratari, 17-15. Pana la pauza mare insa banatenii au preluat total controlul partidei si au intrat la vestiare cu avantaj, 29-40, gratie mai ales al lui Gajic care ajunsese deja la 20 de puncte.

Si sfertul 3 a fost un adevarat forcing al banatenilor, care au castigat secventa cu 31-9. In ultimele minute alb-violetii nu au mai fortat, iar tabela a inghetat la 51-79, o victorie chiar mai clara decat o arata scorul, intr-un joc in care au evoluat si multi din juniorii clubului banatean.

Gajic a terminat cu 20 de puncte si 5 recueprari, de la SCM winsed.swiss Mozzart Bet mai remarcandu-se Petrescu – 13 puncte si 6 recuperari si Adam Mirkovic, 12 puncte. De la gazde, Sandro Antunovic a adunat 13 puncte si 2 recueprari.

Timisoara incepe astfel bine noul sezon, dupa succesul cu Galatiul venind si aceasta, prima victorie in deplasare.

Exit mobile version