Noutati :

Victor Ponta: Datoria mea sunt problemele guvernamentale, nu scandalurile cu Crin sau Basescu

28 septembrie, 2013 - 01:51 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Primul-ministru Victor Ponta a declarat sambata, la Bistrita, ca datoria sa principala o reprezinta problemele guvernamentale, nu tentativele de scandal din partea liderului PNL, Crin Antonescu, sau a presedintelui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu va mai raspunde tentativelor de scandal, „orice ar face si ar spune” copresedintele USL Crin Antonescu sau presedintele Romaniei, Traian Basescu.

„O sa fie tot timpul tentative de scandal de la presedintele Basescu – in ultimul perioada am vazut ca s-a mai oprit, dar probabil nu tine mult – si de la Crin si de la oricine altcineva. Eu cred ca datoria mea principala este sa ma ocup de aceste probleme guvernamentale, de partea de metrou, de autostrazi (…) Eu nu o sa merg la chestia asta cu scandalul orice ar face si ar spune oricine”, a afirmat premierul.

De asemenea, el a tinut sa sublinieze ca lucreaza foarte bine cu toti ministrii, indiferent ca sunt liberali, conservatori sau social-democrati. „99,9% din ceea ce asteapta oamenii de la mine ca prim-ministru este performanta guvernamentala”, a completat premierul.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor