Noutati :

Viceprimarul Traian Stoia ‘pune mana’ pe cladirile societatilor din subordinea Consiliului Local

17 aprilie, 2013 - 02:42 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Viceprimarul Timisoarei a iesit pe teren, saptamana aceasta, pentru a vedea „cu ochii lui” toate cladirile aflate in patrimoniul societatilor din subordinea Consiliului Local. Traian Stoia vrea sa le inventarieze si apoi sa le treaca in patrimoniul Primariei Timisoara, iar chiria sa fie incasata de municipalitate.

Stoia a fost, miercuri, intr-un renumit bar din Piata Unirii, care functioneaza intr-o cladire ce apartine Societatii de Administrare a Domeniului Public. Potrivit viceprimarului, ADP incasa bani frumosi din chirie, care se duceau pe… prime.

„Am fost la un bar care este intr-o cladire a ADP. Cladirea este inchiriata de catre ADP, banii din chirii veneau la ADP, de acolo se sifonau prime. Sunt mai multe cladiri, nu e numai asta, si Horticola are vreo 9 in buricul targului. Toate gratuitatile astea acordate societatilor comerciale ale Consiliului Local sunt ilegale. De maine continuam, vreau sa trec cladirile ADP in patrimoniul primariei, are mai multe si ADP”, a spus, pentru opiniatimisoarei.ro, viceprimarul Traian Stoia.

Va reamintim ca ADP fuzioneaza in aceasta perioada cu SDM, Societatea de Drumuri Municipale, aflata tot in subordinea Consiliului Local. In contextul fuziunii s-a descoperit ca Primaria Timisoara ar trebui sa despagubeasca ADP cu 100.000 de lei, pentru investitiile facute in parcarea de langa Piata 700, al carui teren a fost dat la schimb proprietarilor Acvariului din Piata Victoriei.

CITESTE SI: Scandal in Consiliul Local Timisoara pe despagubirile ce trebuie sa le primeasca ADP pentru parcarea din Piata 700, unde se muta Acvariul

CITESTE SI: Adio ADP si Telpark, bun venit Drumuri Municipale! SDM a absorbit Societatea de Administrare a Domeniului Public, au decis consilierii localiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pe nebunul asta batan…..senil……nu-l opreste nimeni? Asta se baga peste tot si daca e treaba lui si daca nu e.Sau,asa l-au instruit patronii lui….celebrii frati Cristescu?Vrea sa treaca in patrimoniul primariei cladirile dspre care se vorbeste in articol,ca mai apoi sa le vanda patronilor lui,sau altor persoane dubioase.Acest pensionar nebun,o sa vanda pana la urma si cladirea primariei!Robule,opreste-l,ori ti-e frica de acest handicapat fizic numit Stoia?