Noutati :

Viata Andreei Marin, sub semnul tragediei! Si-a pierdut mama la 9 ani, intr-un accident, soferul vinovat a fost chiar tatal divei!

25 noiembrie, 2013 - 07:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

In vara lui 1984, cand toata familia se intorcea de la mare, masina cu care erau a fost implicata intr-un accident de circulatie, iar mama Andreei Marin s-a stins chiar in bratele fetitei de 9 ani care nu a mai putut face nimic pana la sosirea ambulantei.

Informatii judicare ajunse in posesia wowbiz.ro dovedesc faptul ca vina in cazul accidentului produs pe 9 iulie 1984, pe raza judetului Braila, o poarta Dan Marin (67 de ani astazi), tatal Andreei!

Norocul barbatului a fost ca, la vremea respectiva, in cazul lui a intervenit decisiv amnistia aflata in vigoare din 1978, in sensul ca toti cei care intrau sub incidenta articolului 178 Cod penal (n.r. uciderea din culpa) scapau de urmarirea penala! Adica, desi in ochii legii a fost vinovat de producerea accidentului, Dan Marin a primit NUP datorita unei amnistii aflata inca in vigoare!

De-a lungul timpului, Dan Marin a refuzat sa vorbeasca despre acest accident, insa mereu s-a crezut ca un autobuz a intrat in masina familiei.

Sursa: wowbiz.ro

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor