Vezi tot judetul din fotoliul de acasa. Cele mai frumoase destinatii turistice din Timis prezentate intr-un tur virtual

TIMISOARA. Monumente, conace, castele, muzee, case memoriale sau cascade si alte comori ale naturii, toate pot fi vazute pe un site creat de Consiliul Judetean Timis.

Site-ul este realizat in limbile romana, engleza si germana. In turul virtual au fost introduse imagini ale obiectivelor turistice din Timisoara si din judet, fiecare dintre acestea avand parte de o scurta prezentare. Cel care acceseaza platforma are posibilitatea parcurgerii obiectivelor in regim de 360 de grade.

La inceputul turului trebuie sa alegi limba in care urmeaza sa fie facuta prezentarea, dupa care urmeaza un clip cu diferite obiective din Timis. Odata intrat in turul virtual, prima imagine este cea a Bastionului Theresia.

In partea de sus a paginii sunt delimitate 3 sectiuni. In cea dedicata obiectivelor, acestea ne sunt prezentate sub fost de fotografii, dar odata ce dam click pe unul, incepe prezentarea in detaliu.

In a doua sectiune avem o harta, in care judetul este impartit in 5 zone, iar pe margine avem parte de o legenda, fiind enumerate obictive turistice din fiecare zona.

O alta sectiune a site-ului, dedicata sectorului HoReCa, este inca in constructie si va fi actualizata pentru a facilita planificarea sejururilor.

Timisul are multe de oferit in domeniul turistic, insa, in numeroase cazuri, lipseste promovarea. Aceasta a fost si ideea turului virtual, care aduce in casele oamenilor o imagine apropiata de realitate a obiectivelor turistice. Profitam de noile tehnologii pentru a face destinatiile cunoscute unui numar mare de potentiali turisti. Am convingerea ca pe multi dintre acestia parcurgerea turului virtual ii va convinge ss-si petreaca timpul liber la noi in judet”, spune vicepresedintele CJ, Alexandru Proteasa.

Turul virtual poate fi accesat la adresa: https://www.cjtimis.ro/turvirtual/

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...