Noutati :

Vezi cine pleaca in Parlamentul Romaniei din Timis si Timisoara! Rezultate pe colegii la numaratoarea paralela!

10 decembrie, 2012 - 12:33 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ELECTORAL
4

UPDATE: VEZI REZULTATE FINALE IN TIMIS SI TIMISOARA!  rezultatele, cu procente si voturi, pe toate colegiile de deputati si senatori in alegerile parlamentare!

________________________

Cu o prezenta la urne a electoratului destul de slaba, fata de cea de la referendum, parte din cauza vremii, parte din cauza dezamagirii fata de prestatia clasei politice in general, Uniunea Social Liberala a reusit o victorie zdrobitoare in fata adversarilor politici.

In Timis, conform numaratorii paralele, USL  a castigat in toate colegiile si si-a adjudecat cele mai multe colegii de senatori si deputati in Timis si toate in Timisoara. Va prezentam mai jos primele rezultate.

 

CAMERA DEPUTATILOR

Horia Cristian

Colegiul electoral 1 – Timisoara

Horia Cristian (USL) pleaca deputat in Parlamentul Romaniei pentru inca 4 ani, potrivit numaratorii paralele a USL.
El a reusit sa castige colegiul 1 Timisoara cu 60% din voturile exprimate de alegatorii veniti la urne duminica.

Contracandidatii sai au fost:

Cornel Samartinean (ARD)
Petrica Folica (PP-DD)
Halasz Francisc (UDMR)
Violeta Buta (PRM)

Colegiul electoral 2 – Timisoara

Sorin Grindeanu (USL) si-a adjudecat primul mandat de deputat in Parlamentul Romaniei, conform numaratorii paralele. Viceprimarul a reusit  sa obtina 59% din voturile din Colegiul 2 Deputati Timisoara.

Contracandidatii sai au fost:

Alain Rus (ARD)
Florian Creţ (PP-DD)
Molnar Zsolt (UDMR)
Gheorghe Staiculescu (PRM)

Colegiul electoral 3 – Timisoara

Maria Grapini  (USL) castiga primul sau mandat de deputat. Cu 56% din sufragii, dupa cum arata numaratoarea paralela facuta pe Colegiul 3 Timisoara.

Contracandidatii sai au fost:

Adrian Orza (ARD)
Marius Cristinel Dugulescu (PP-DD)
M-Kiss Andrei (UDMR)
Gheorghe Pribeanu (PRM)

Colegiul electoral 4 – Timisoara

Ion Raducanu (USL) castiga si el primul mandat de deputat. El a adunat, conform numaratorii paralele a USL, 54 la suta din optiunile electorale ale alegatorilor din Colegiul 4 Deputati Timisoara.

Contracandidatii sai au fost:

Ovidiu Ciuhandu (ARD)
Maria Eugenia Barna (PP-DD)
Andrei Molnar (UDMR)
Florian Velimirovici (PRM)
Adrian Gociu (Ind)

Colegiul electoral 5 –Timis

Colegiul 5 Deputati Timis este singurul pe care USL nu a reusit sa il inchida in Timis. Potrivit numaratorii paralele a ARD, Cosmin Costa a obtinut 46% din voturi, ceea ce inseamna ca in Parlament va merge ocupantul locului 2, Alin Popoviciu (ARD).

Candidatii pe acest colegiu au fost:

Alin Popoviciu (ARD)
Cosmin Costa (USL)
Iulian Coroama (PP-DD)
Toth Gabor (UDMR)
Nicolai Catalin Ciocoiu (PRM)

 

Colegiul electoral 6 – Timis

Catalin Tiuch (USL) a castigat primul sau mandat de deputat. El ii va reprezenta pe locuitorii din Colegiul 6 Timis care i-au acorda increderea lor in numar de peste 58%, potrivit numaratorii paralele.

Contracandidatii sai au fost:

Valeriu Tabara (ARD)
Petru Juravle (PP-DD)
Kiss Endre (UDMR)
Ioan Bercia (PRM)

 

Colegiul electoral 7 – Timis

Sorin Stragea (USL) merge pentru inca 4 ani in Parlamentul Romaniei. Potrivit numaratorii paralele facuta de colegii sai din USL, acesta ar fi castigat colegiul cu peste 60 de procente.

Contracandidatii sai au fost:

Mihai Bojin (ARD)
Ramona Conţescu (PP-DD)
Kiss Carol (UDMR)
Viorica Ceausu (PRM)

Colegiul electoral 8 – Timis

Petru Andea (USL) este deputat pe Colegiul 8 Timis. El a strans 52,9 la suta din preferintele electoratului, dupa numaratoarea paralela a USL.

Contracandidatii sai au fost:

Marin Popescu (ARD)
Adrian Nicolae Diaconu (PP-DD)
Takacs Mihai (UDMR)
Vasile Dumitrescu (PRM)

Colegiul electoral 9 – Timis

Dorel Covaci (USL) va merge pentru inca 4 ani in Parlament. Potrivit numaratorii paralele si el a reusit sa adune peste 60 la suta din voturile locuitorilor din Colegiul 9.

Contracandidatii sai au fost:

Tiberiu Lelescu (ARD)
Florian Zanfir (PP-DD)
Pastean Erika (UDMR)
Daniel Morariu (PRM)

 

Colegiul electoral 10 – Timis

Gheorghe Ciobanu (USL)  si-a castigat Colegiul 10 cu 54 la suta din voturile alegatorilor, arata numaratoarea paralela facuta de USL.

Contracandidatii sai au fost:

Petru Roman (ARD)
Octavian Hinoveanu (PP-DD)
Komsa Iuliana (UDMR)
Nicolae Daniel Croitoru (PRM)

 

SENAT

Colegiul electoral 1 – Timisoara

Ben-Oni Ardelean (USL) va fi senator de Timisoara pe Colegiul 1. Conform numaratorii paralele a USL a reusit sa stranga 62% din voturi.
Contracandidatii sai au fost:

Teodor Maries (ARD)
Mircea Octavian Purceld (PP-DD)
Szabo Francisc (UDMR)
Kasa Zsolt (PPMT- Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania)
Ludovic Mardari (PRM)

Colegiul electoral 2 – Timisoara

Petru Ehegartner (USL) este senator de Timisoara pe Colegiul 2, arata numaratoarea paralela. Liberalul a reusit sa adune 59 la suta din voturile alegatorilor.

Contracandidatii sai au fost:

Gheorghe David (ARD)
Ilie Bertea (PP-DD)
Farkas Csaba (UDMR)
Livius Octavian Tarnea (PRM)
Schvartz Peter (PPMT)

 

Colegiul electoral 3 – Timis

Matei Suciu (USL) a reusit sa adune majoritatea voturilor din Colegiul 3 Senatori de Timis. Potrivit numaratorii paralele a colegilor sai, acesta ar fi obtinut 52 la suta din voturile exprimate.

Contracandidatii sai au fost:

Vasile Blaga (ARD)
Liviu Mihai Andrei Mataca (PP-DD)
Kaba Gabor (UDMR)
Gavril Rosian (PRM)

Colegiul electoral 4 – Timis

Ilie Sarbu (USL) isi adjudeca cel de-al treilea mandat de senator de Timis dupa ce a obtinut 65% din voturile alegatorilor prezenti la urne in Colegiul 4 Timis, potrivit numaratorii paralele.

Contracandidatii sai au fost:

Marinel Pasca (ARD)
Ioan Iovescu (PP-DD)
Szabo Adal (UDMR)
Dorel Bujorean (PRM)

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Tag-uri:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Deci avem in fata un vot negativ limpede. Alegatorul s-a dus si a votat usl indiferent cine era candidat. Cred ca si eu Vasile Papuris daca eram in locul tovarasului Sarbu sau a lui Benoni eram votat cu saizeci de procente din putinii votanti care s-au deranjat sa vina la votare. Nu mi se pare nimic de lauda in treaba asta. Acu sa-i vedem ce stiu sa faca…

  2. Costa ai pierdut pe mina lui Supuran. Oamenii s-a saturat de arogantul Supuran un om fara scrupule, rautacios,increzut,arogant care se crede buricul de la Pnl , care isi neglijeaza familia pentru o pustoaica de la Biled.Toate acestea ne-au facut pe multi dintre noi sa-ti dam un vot negativ drept pedeapsa lui Supuran. Daca el ar fii candidat nu obtinea 30 de procente. Aceasta e o noua lectie pentru Supuran dupa alegerile de la primarie Biled.

  3. Eu zic ca a fost si un pic de frauda….nu pot sa cred ca orice partid in Romania sau uniune de partide poate sa ia 60% la vot…ii imposibil…adica noi deabea ne taram prin mocirla….si tot ii votam in majoritate….inseamna ca ne meritam soara…acuma cand nu va mai exista probabil o echilibrare in parlament va fi ok…dictatura clara va pune stapanire pe tara 😉 ne meritam soarta !!!

  4. ma bucur ca ovidiu ciuhando nu a castigat…un arogant parvenit , mercantil si tupeist
    ghitulica david masonul prapadit, redus si mandru ne-a adus o mare bucurie, a reusit performanta sa fie batut fara drept de apel
    un alt parlit- marius dugulesco, nespalat si obraznic a fost pedepsit exemplar pentru tradarile si rusiniea provocata Timisoarei si evanghelicilor