Vezi aici cum arata logo-ul oficial pentru Jocurile Olimpice din 2016 din Brazilia!

Presedintele Comitetului International Olimpic (CIO), Jacques Rogge, si autoritatile braziliene au prezentat logo-ul oficial al JO-2016, pe plaja Copacabana, in prezenta a circa doua milioane de persoane.

„Felicit echipa din Rio pentru alegerea acestui logo, care reflecta perfect viziunea JO si pasiunea pentru sport a locuitorilor din Rio si din Brazilia, precum si uniunea intre diferitele culturi in jurul proiectului olimpic”, a declarat presedintele CIO.

Logo-ul oficial al JO-2016 – trei persoane stilizate in culorile olimpice tinandu-se de mana -simbol al uniunii si miscarii – deasupra Rio2016 si a celor cinci inele olimpice, a fost dezvaluit pe ecrane uriase si pe bannere desfasurate in jurul plajei.

Acest logo a fost ales dupa un lung proces de selectie a proiectelor propuse de 139 de agentii de marketing si publicitate.

Dupa un omagiu adus sportivilor brazilieni, „sarbatoarea olimpica” s-a incheiat cu sosirea logo-ului oficial pe un drapel urias de 1200 m2 purtat de o mie de persoane.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.