Vestitorii primaverii au ajuns in Iulius Town: familia de ratuste s-a reinstalat pe lacul din parc

TIMISOARA. La Iulius Town Timișoara, dragostea plutește și pe apă, nu doar în aer. Chiar în luna iubirii, vesele, pufoase și zglobii, rățuștele au revenit pe lacul din Iulius Gardens. Boboceii înoată energic toată ziua, fiind atracția principală a parcului, iar în preajma lor, copacii și florile se pregătesc să se îmbrace din nou în verde.

Primii vestitorii ai primăverii au ajuns în Iulius Town Timișoara! Chiar cu o zi după Valentine`s Day, un cuplu fermecător de rațe sălbatice, împreună cu boboceii săi, s-a stabilit pe lacul din Iulius Gardens. Micile înaripate animă zona, spre deliciul celor care trec prin parc. Joaca lor este un adevărat show pentru copiiipărinții sau bunicii care vin special să le vadă.

Întâlnirea cu familia de rățuște oferă, pe lângă bucuria de a le revedea, și prilejul unei plimbări pe aleile din parcul Iulius Town. Grădina din centrul orașului este o oaza naturală, unde revin cu drag și „chiriașii” care iubesc lacul. Noii locatari din Iulius Town reamintesc de prima familie de înaripate care s-a stabilit pe lac, anul trecut, și a crescut sub privirile timișorenilor.

Oaspeții noștri au o dietă sofisticată și primesc zilnic semințe pentru păsări. Astfel că recomandarea noastă, pentru a le menține sănătatea, este să nu le hrăniți.

Pentru îndrăgostiți, plimbarea poate avea ca destinație una dintre terasele restaurantelor tematice din Iulius Town. Savurează-ți cafeaua sau preparatul favorit împreună cu jumătatea ta, într-un cadru special!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Oauuu! Cum au venit/zburat, săracele rațe… probabil cu boboceii ăia pufoși în raniță, noaptea…

  2. Ii pazeste cineva? In Timisoara este deja traditie in a fi omorati de caini sau de diferiti dezaxati.

  3. Ziaristii astia se exprima bine. Mai incolo, mai spre seara, o sa schimbe textul ( nu ar fi prima data) si o sa ne spuna ca rata a iernat aici, undeva unde a facut si 12 boboci caci vorba lui wandaMACACU, n-o fi venit rata cu bobocii in ranita tocmai din tarile calde ( mai calde ca a noastra).

  4. Traieste in cuplu !!! Fiti grijulii cu ele ! Animale blande si cuminti.