Noutati :

Vesti proaste pentru fumatori! S-au scumpit din nou tigarile! Cat costa un pachet?

18 iulie, 2016 - 03:18 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Fumatorii trebuie sa scoata mai multi bani din buzunare pentru un pachet de tigari, de astazi. British American Tabaco a scumpit cu 50 de bani pe pachet toate sortimentele pe care le comercializeaza in Romania.

Astfel, tigaretele Kent, Kent Blue, Silver, White sau HD costa acum 16 lei, fata de 15,5 lei anterior. Acelasi pret il au si Rothmans si Lucky Strike. Un pachet de Dunhill care costa 16,5 lei are un pret de 17 lei acum. Un pachet de PALLMALL costa cu 50 de bani mai mult – 15 lei.

Scumpirile se aplica tuturor brandurilor de tigarete de la British American Tobacco: Kent, PALLMALL, Lucky Strike, Dunhill, Rothmans, Viceroy si Vogue.

Cu un pret mediu al tigarilor de 3,5 euro pe pachet, Romania este printre cele mai ieftine tari din UE. Cele mai scumpe sunt UK, cu peste 10 euro pe pachet, Olanda si Belgia cu circa 6 euro pe pachet. Tari mai ieftine decat Romania sunt Bulgaria, cu 3 euro pe pachet, si tarile baltice. In Romania, 80% din pretul unui pachet de tigari reprezinta taxe ce revin statului.

Citeste mai mult aici.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor