Noutati :

Vesti bune pentru soferi! Se deschide circulatia pe strada Jiul din Timisoara

27 iunie, 2017 - 01:36 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Vesti bune pentru soferi. Dupa ce a fost inchisa, timp de mai multe saptamani, strada Jiul va fi redata circulatiei, in curand.

CITESTE SI: Sute de elevi din Timis, nemultumiti de notele pe care le-au obtinut la Evaluarea Nationala 

Lucrarile de modernizare ce au loc pe strada Jiul sunt aproape incheiate, iar soferii vor putea circula, de saptamana viitoare, si pe aceasta strada. Este o promisiune a primarului Nicolae Robu, care a explicat si de ce drumul a stat inchis mai multa vreme.

Pe strada Jiul, in aceste zile se realizeaza marcajele si se face semnalizarea. S-a vrut sa nu se dea in folosinta pana cand nu se rezolva si aceste probleme. Saptamana viitoare ea va fi deschisa traficului in mod curent„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Strada Jiul a mai fost deschisa circulatiei si la sfarsitul anului trecut insa, la acea vreme, se turnase doar primul strat de asfalt si nu erau incheiate nici lucrarile de mutare a retelei de gaze naturale din zona.

CITESTE SI: Amenzi drastice pentru doi vanzatori din piata volanta de la Timisoara 

Daca modernizarea strazii Jiul este finalizata, la pasajul Jiul se lucreaza la demolarea vechii culei, care va duce la largirea la cinci benzi a perimetrului.

La pasajul Jiul lucram noaptea la demolarea culeii vechi. Se progreseaza, in curand vom putea vedea pasajul Jiul la anvergura noua, reala, aceea de 5 benzi. In jurul pasajului sunt si alte lucruri de facut si acolo se continua. Suntem aproape de finalizarea lucrarilor de creare a fundatiei si apoi de asfaltare pe strada Nera, la incidenta acesteia cu strada Circumvalatiunii. Dupa aceea, se amenajeaza trecerea spre Republicii, inspre strada Jiul. O sublucrare nefinalizata e aceea la sistemul de evacuare a apelor pluviale„, a spus primarul Nicolae Robu.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dar cu podul cum rămâne ????????????????????????????????