Opinia Timisoarei

Vesti bune pentru profesori! Ce prevede ultima varianta a legii salarizarii?

Profesorii vor avea o serie ed sporuri si indemnizatii, conform ultimei forme a proiectului privind salarizarea bugetarilor. Dascalii isi vor putea suplimenta salariul de baza cu o indemnizatie de invatamant special de 15%, o gradatie de merit de 25% si o indemnizatie de dirigentie, invatatori, educatoare, profesori pentru invatamantul primar sau prescolar de 10% din salariul de baza.

Profesorii vor putea primit banii in plus la salariu incepand cu anul 2018, potrivit proiectului salarizarii bugetarilor.

Proiectul stabileste ca din luna august a acestui an, personalul platit din fonduri publice din aceeasi institutie publica, autoritate publica, unitate care beneficiază de un salariu de baza sau de o indemnizatie de incadrare mai mici decat cele stabilite la nivel maxim pentru fiecare functie, grad/treapta, gradatie va fi salarizat la nivelul maxim al salariului de baza/ indemnizatiei de incadrare din cadrul institutiei, autoritatii publice respective, daca isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii.

Citeste mai mult aici.

 

Exit mobile version